Okuduğunuz haber
NOKTA TRANSFER ŞART!

Fırat'la yollar ayrıldı

Anasayfa   /    Spor    /    Nokta transfer şart!

Nokta transfer şart!

Yozgatspor'a transfer edilecek oyuncuların çok kaliteli, takıma direkt katkı yapacak isimler olması bekleniyor. Aksi takdirde takımın lige tutunması imkansız olarak gösteriliyor.

SPOR      13 Ocak 2021 - 16:34     0

Nokta transfer şart!

İkinci yarı hazırlıklarına kendi tesislerinde devam eden Yozgatspor’da gözler takıma direkt katkı yapacak olan transferlere çevrildi. Şu ana kadar Yönetimden bu konuda net bir açıklama yapılmasa da Teknik Direktör Memduh Ünal’ın listesindeki isimlerle görüşmelerin devam ettiği öğrenildi. En az 7 transfer yapılmaması halinde ligde kalması zor gösterilen Yozgatspor’da bu sürecin ardından birçok oyuncunun da gönderilmesi bekleniyor.

Ligde kalma mücadelesi veren ve ikinci yarıda alt sıralardan kurtulmak için çok fazla efor sarfetmesi gerekecek olan Yozgatspor’da herkes gözünü transfer listesine çevirdi.

ÇALIŞMALARSÜRÜYOR

Yozgatspor Yönetimi ilk yarının bitmesinin ardından Nihat Tinel yönetimi ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdıktan sonra takımı 2017 yılında çok kısa bir süre çalıştıran Memduh Fidan’a emanet etti. Aynı zamanda transfer listesi de yeni teknik ekiple görüşülerek hazırlanmaya başlarken, hangi oyuncuların gideceği de netleşmeye başladı. Takıma katkısı bulunmayan ve bundan sonra da bulunması zor gözüken isimleri belirleyen yeni teknik ekibin stoper, sağ bek, orta saha, forvet, sağ açık, sol açık mevkileri başta olmak üzere eksik görülen mevkilere transfer yapılmasının gerekliliğini ifade ettikleri biliniyor. Alternatifli bir liste hazırlayan ve bazı isimleri kamp kadrosuna dahil eden ancak netleşmediği için açıklanmasını doğru bulmayan teknik ekibin yapacağı doğru çalışmalar, takımın ikinci yarıdaki kaderini de direkt etkileyecek. Hazır olmayan, kaliteli, tecrübeli isimler alınmaması halinde içerisinde bulunduğu durumdan kurtulması zor gözüken Yozgatspor’un özellikle forvet bölgesine çok kaliteli iki ismi dahil etmesi bekleniyor.  

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor