Fırat'la yollar ayrıldı

Okuduğunuz haber
YOZGATSPOR'DA AYRILIKLAR SÜRÜYOR

Ak Yönetim toplanıyor

Anasayfa   /    Spor    /    Yozgatspor'da ayrılıklar sürüyor

Yozgatspor'da ayrılıklar sürüyor

Yozgatspor’da ikinci yarı öncesinde Çağrı Tekin, Fırat Demir’in ardından gönderilenler listesine altyapıdan yetişen ve şans bulduğu zaman faydalı işler yapan Seyit Ali Altın da eklendi.

SPOR      14 Ocak 2021 - 17:15     0

Yozgatspor'da ayrılıklar sürüyor

Yozgatspor’da ikinci yarı öncesinde Çağrı Tekin, Fırat Demir’in ardından gönderilenler listesine altyapıdan yetişen ve şans bulduğu zaman faydalı işler yapan Seyit Ali Altın da eklendi. Ligde kalması için kadrosunu çok kaliteli ve tecrübeli oyuncularla takviye etmesi gereken bu nedenle de yeni bir yapılanmaya gitmek durumunda bulunan Teknik ekibin ikinci yarıda takımda düşünmediği isimler arasında bulunan genç oyuncu ile karşılıklı anlaşılarak yollar ayrıldı. Genç oyuncu sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile ayrılığı resmen duyurdu. Altın, “4 yıldır gururla formasını terlettiğim Kulübüm Yozgatspor 1959 Futbol Kulübü ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırma kararı aldık. Geçen zaman zarfında emeği olan herkese başta başkanım Kazım Arslan’a teşekkür ederim. Sağlıcakla kalın.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor