Vatandaş odaklı hizmet

Okuduğunuz haber
EVLİLİK FUARI AÇILIYOR

Evlilik Fuarı ikinci kez

Anasayfa   /    Güncel    /    Evlilik Fuarı açılıyor

Evlilik Fuarı açılıyor

Yozgat Belediyesi destekleri ile KOBİ Fuarcılık tarafından bu yıl ikincisi düzenlenecek Yozgat Evlilik Hazırlıkları Mobilya Yapı Fuarı yarın saat 12.00’de açılacak.

GÜNCEL      17 Mayis 2022 - 18:27     0

Evlilik Fuarı açılıyor

Yozgat Belediyesi destekleri ile KOBİ Fuarcılık tarafından bu yıl ikincisi düzenlenecek Yozgat Evlilik Hazırlıkları Mobilya Yapı Fuarı yarın saat 12.00’de açılacak. 22 Mayıs’a kadar sürecek düğün, çeyiz, gelinlik, damatlık, mobilya başta olmak üzere, ev tekstili, beyaz eşya, züccaciye, ayakkabı, çanta, davetiye, düğün salonları ve yapı dekorasyon gibi evlilik sırasında çiftler, ihtiyaçları olan herşeyi bulma imkanına sahip olacak.

Yozgat Belediyesi, Yozgat Ticaret Sanayi Odası’nın katkıları, KOBİ Fuarcılık organizesiyle gerçekleştirilecek olan Yozgat Evlilik Hazırlıkları Mobilya Yapı Fuarı, gelinlikten davetiyeye, ayakkabıdan pastaya, düğün mekânından organizasyona kadar farklı iş kollarından temsilcileri bir araya getirerek ilk kez ziyaretçisine güvenli ve avantajlı alışveriş yapma imkânı sunacak. Sadece düğün gününe yönelik firmaları değil, ev hazırlığı sürecinde ihtiyaç duyulabilecek ürün gruplarıyla yeni firmaları da ziyaretçiyle buluşturan fuar, zengin ürün ve hizmet yelpazesiyle evlenecek çiftlerin hizmetinde olacak.

5 gün sürecek organizasyonda ziyaretçi çiftler aradıkları tüm materyalleri bir arada bulabilecekler, fiyat karşılaştırması yapabilecekler, yeni trendleri takip edebilecekler ve fuara özel çeşitli kampanyalardan yararlanabilecekler. Geçtiğimiz yıl başarılı bir organizasyon gerçekleştirilmesi nedeniyle birçok firmanın stand açması beklenilen Fuarın Yozgat ekonomisine ve sosyal hayatına da önemli katkı yapması bekleniyor.

Sabah 10..00’da kapılarını açacak fuar akşam saat 21.00’de kadar ziyaret edilebilecek.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor