Evlilik Fuarı açılıyor

Okuduğunuz haber
EVLİLİK FUARI İKİNCİ KEZ
Anasayfa   /    Ekonomi    /    Evlilik Fuarı ikinci kez

Evlilik Fuarı ikinci kez

Yozgat Belediyesi, Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası’nın katkılarıyla KOBİ Fuarcılık tarafından Yozgat Evlilik Hazırlıkları Mobilya Yapı Fuarı’nın ikincisi düzenlenen törenle açıldı.

EKONOMİ      18 Mayis 2022 - 16:55     0

Evlilik Fuarı ikinci kez

Yozgat Belediyesi, Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası’nın katkılarıyla KOBİ Fuarcılık tarafından Yozgat Evlilik Hazırlıkları Mobilya Yapı Fuarı düzenlenen törenle açıldı.
Yozgat Kent Park Fuar alanında düzenlenen fuara Yozgat Valisi Ziya Polat, Belediye Başkanı Celal Köse, Ak Parti Yozgat İl Başkan Yusuf Başer, Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sinan Çelik, MHP Merkez İlçe Başkanı Adem Kızılay, KOBİ Fuarcılık sahibi Ömer Faruk Tokat ve çok sayıda davetli katıldı.
İlk olarak açılış konuşması yapan Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sinan Çelik, açılan fuarın Yozgat’a hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulundu.
Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse ise, Yozgat Belediyesi olarak bu tür organizasyonların her zaman destekçisi olacağını belirterek fuarın hayırlı uğurlu olmasını diledi. 
Yozgat Valisi Ziya Polat ise fuara katılan firmalara bereketli kazançlar evleneceklere de mutluluklar diledi. KOBİ Fuarcılık tarafından 18-22 Haziran tarihlerinde düzenlenen Yozgat Evlilik Hazırlıkları Mobilya Yapı Fuarı’nda, düğün, çeyiz, gelinlik, damatlık, mobilya başta olmak üzere, ev tekstili, beyaz eşya, züccaciye, ayakkabı, çanta, davetiye, düğün salonları ve yapı dekorasyon gibi evlilik sırasında çiftler, ihtiyaçları olan herşeyi bulma imkanına sahip olacak. Yozgat Kent Park’ta kapılarını açan Fuar, evlilik hazırlığı yapan genç çiftlere her konuda fikir sunacak.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor