Sorgun'da Kitap geçidi

Okuduğunuz haber
VATANDAŞ ODAKLI HİZMET

Evlilik Fuarı açılıyor

Anasayfa   /    Güncel    /    Vatandaş odaklı hizmet

Vatandaş odaklı hizmet

Göreve başladığı günden itibaren halkla iç içe bir görüntü veren, sık sık ziyaretler gerçekleştirerek sorunları yerinde gören ve çözümü için gereken talimatları veren Yozgat Valisi Ziya Polat, Sorgun ilçesine bağlı beldeleri ziyaret etti. Belde belediye başkanları, vatandaşlarla bir araya gelerek hem beklentileri dinleyen Vali Polat, ‘Devletin Sıcak Yüzünü bir kez daha göstermiş oldu.

GÜNCEL      13 Mayis 2022 - 17:27     0

Vatandaş odaklı hizmet

Göreve başladığı günden itibaren halkla iç içe bir görüntü veren, sık sık ziyaretler gerçekleştirerek sorunları yerinde gören ve çözümü için gereken talimatları veren Yozgat Valisi Ziya Polat, Sorgun ilçesine bağlı beldeleri ziyaret etti. Belde belediye başkanları, vatandaşlarla bir araya gelerek hem beklentileri dinleyen Vali Polat, ‘Devletin Sıcak Yüzü’nü bir kez daha göstermiş oldu.

Yozgat Valisi Ziya Polat, vatandaş odaklı hizmet anlayışı kapsamında ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor.

ZİYARETLERE ARA YOK

Fırsat buldukça köylerde vatandaşlarla bir araya gelen, esnafı ziyaret eden ve sorunlarını dinleyen Vali Ziya Polat, Sorgun İlçesine bağlı belde ve köyleri ziyaret etti. Yeniyer Beldesi'ni ziyaret eden ve Belediye Başkanı Burhan Güvenç’ten beldede yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Ziya Polat, Cuma namazını beldede bulunan Karakız Cami’nde kıldıktan sonra belde halkı ile bir araya gelerek bir süre sohbet etti.

ÖĞRENCİLERLE DERSE KATILDI

Yeniyer Karakız Veli Uyar İlk/Ortaokulu’nu ziyaret eden Valimiz Polat, 8’inci sınıf öğrencilerinin derslerine katıldı. Ardından öğretmenlerle toplantı yapan Vali Polat, okulun fiziki ve eğitim öğretim durumu hakkında bilgi aldı.

Sorgun İlçesine bağlı Araplı Beldesi ziyareti sırasında Belediye Başkanı Adem Ertuğrul'dan beldede yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Polat, ardından Araplı İmam Hatip Ortaokulu’nu ziyaret ederek öğretmenlerle toplantı gerçekleştirdi.

İlçe, belde ve köylerde yaşanan sorunları yerinde tespit etmek amacıyla başlattığı ziyaretleri kapsamında daha sonra Gülşehri Beldesine geçen Vali Polat, Belediye Başkanı Ali Ünlü’den beldede yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

 

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor