Yozgatspor sonradan açıldı

Okuduğunuz haber
ERDEMİR PROJELERİNİ TANITTI

Yozgatspor başımızın tacı

Anasayfa   /    Siyaset    /    Erdemir projelerini tanıttı

Erdemir projelerini tanıttı

MHP Belediye Başkan adayı Mehmet Erdemir, yapacakları projelerle Yozgat'ı yeniden ayağa kaldıracaklarını söyledi.

SİYASET      10 Mart 2019 - 22:33     0

Erdemir projelerini tanıttı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yozgat Belediye Başkan Adayı Mehmet Erdemir, hazırladıkları 66 proje ile sosyal, kültürel ve ekonomik projeler ile biz bu şehrin ayağa kalkmasını sağlayacaklarını söyledi. 
MHP Yozgat Belediye Başkan Adayı Mehmet Erdemir, 31 Mart’ta gerçekleştirilecek yerel seçimler öncesinde projelerini tanıttı. 
Yozgat Belediyesi Büyük Sinema Salonu’nda gerçekleştirilen tanıtım programına MHP Yozgat Milletvekili Ethem Sedef, MHP Belediye Başkan adayı Mehmet Erdemir, MHP Yozgat İl Başkanı Ferhat Altan, MHP Merkez İlçe Başkanı Tekin Irgatoğlu, MHP Kadın Kolları Başkanı Gülseren Sarıoğlu, MHP Belediye Meclis Üye adayları, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı. 
ŞEHRİ AYAĞA KALDIRACAĞIZ 
MHP Belediye Başkan Adayı Erdemir, seçim çalışmaları kapsamında 4 aydır sahada olduklarını belirterek, “Yozgat’ı ilmik ilmik dokuduk, ihtilaçları tespit ettik yokluklarını gördük. Hazırlamış olduğumuz 66 projemiz ile sosyal, kültürel ve ekonomik projeler ile biz bu şehrin ayağa kalkmasını sağlayacağız” dedi. 
Hiçbir zaman insan ayrımı yapmadan kapılarını ve gönüllerini açtıklarına değinen Erdemir, bu şehrin yoksul insanları üzerinden siyaset yapıldığını dile getirdi. Yozgat’ta insanları ayırdıklarını ve insanların yoksulluklarından, çaresizliklerinden siyaset yaptıklarını kaydeden Erdemir, “Bugün Yozgatlı bunalmış korkutulmuş nefes alamadı ama bu korku tünelinden ülkücüler tarafından çıkacak. 31 Mart akşamı sandıktan inşallah üç hilal çıkacak. Yozgat nefes alacak. Biz Yozgatlının sevincine de ortak olduk acısını da paylaştık. Hiç yanınızdan ayrılmadık ve ben bundan sonra gönül belediyeciliği diyorum. Siyasete nokta koymuş bir insanı Yozgat tekrar bağrına bastı. Gezmiş olduğum yaklaşık 4 aylık dönemde hiç bir vatandaşımız bizlere sırtını çevirmedi. Dün gittik bugün geldik gittiğimiz gibi geri geldik. Bize inanları ülkücüleri ve Yozgat halkının yüzünü yere hiç indirmedim. Ben geldiğim yeri hiç unutmadım unutmamda mümkün değil. Ben Yozgat insanına vefa borcumu ödeyeceğim ben bu burcu ekibimle Yozgat’a hizmet ederek ödeyeceğim. 2002 yılında ben vekiliniz oldum ve nüfusunuz 690 bindi milletvekili sayımız 6 idi. Şimdi nüfusunuz 420 bin milletvekili sayımız 4 oldu. Bu şehir hep göç verdi. Bizim projelerimiz ekonomik sosyal ve kültürel yönden istihdam sağlayacak. İş imkanı sunacağız. Ben genel başkanımızın bana bu görevi verdiğinde bir şartla dedim yolla kaldırımla uğraşmam dedim Yozgat’ta göçü durduracak iş imkanı sunacağım projelerle geleceğin bu projelere milletvekilim ile destek sağlayacaksanız ben varım dedim ve yolunuz açık olsun” diye konuştu. 
GENÇLİK İLE TECRÜBE BİRLEŞECEK 
MHP Belediye Başkan Adayı Erdemir, Yozgat’ın maruz kaderini değiştireceklerinin altını çizerek, gençlik ile tecrübeyi birleştirerek Yozgat’ın çehresini değiştireceklerini vurguladı. 
Yozgat için hazırladıkları projelerin hayal olmadığına dikkat çeken Erdemir, sayın Devlet Bahçeli bey olduktan sonra açılmayacak kapının olmadığını ifade etti. 
YENİ BİR DESTAN YAZACAĞIZ 
MHP Yozgat Milletvekili Ethem Sedef, 89’da kısıtlı imkanlarla geldikleri görev başında Yozgat’a hizmet getirdiklerini söyledi. 
MHP’nin 89’de yazmış olduğu destanı 31 Mart’ta da yazacağını dile getiren Sedef, Mehmet Erdemir ile Yozgat’ın ilkleri yaşadığını vurguladı. 
Sedef, “89 yılında kıt imkanlarla nasıl destan yazıldıysa 31 Mart’ta da aynı destanı yazacağız. 89 yılında belediye başkanlığına gelen Mehmet Erdemir’in Yozgat’a yaptığı ilklerler 3 dönemdir iktidar partisin yaptığı hizmetler bir değildir. Mehmet Erdemir’e yetişememişlerdir. Hani iktidar partisinin belediyesini olunca fazla fazla ödenekler gelecekti, hizmet olacak 3 dönemde iki ayrı belediye başkanı geldi ama hiç bir yenilik olmadı. İki dönemde Mehmet Erdemir’in yaptığı hizmetlere yetişemediler. 25 mahalledeki 25 parkıda Mehmet Erdemir yaptı. 3 kilometreden su getirdi ama belediye başkanları bunları daha çamurdan arındıramadılar. Kaybolan yıllar 15 yıl Yozgat’ın ve Yozgatlının yılları oldu. Milliyetçi Haraket Partisi ve ülkücüler olarak Mehmet Erdemir’in arkasındayız” dedi. 
Yozgat’ın oldukça kötü idare edildiğini ileri süren Erdemir, şunları aktardı: 
“2005 yılında ben Ak Parti'den istifa ettim. Ben bugünlere geleceğimi o zamandan görüyordum. Benim ülkücü kimliğim vatan sevgim o kırmızı koltukları terk etti. İktidar partisinin nimetlerinden herkes ayrılmaz ama ben ayrıldım. Milliyetçi Hareket Partisi bugün Cumhur İttifak yaptı ama birileri bugün bunu yanlış yere çekiyor. Ne zaman Türkiye ülke ne zaman sıkıntıya girer ülkücüler yetişir. Ülkücüler vatan sevgisinden millet sevgisinden hiç bir zaman vazgeçmedi. Biz eksikliklerini ve yanlışlarını gören bir Ak Partiye yardımcı olmak için değil ülkemizin selamete çıkması için Cumhur İttifak kurduk.” 
KADINLAR İŞ SAHİBİ OLACAK 
Erdemir, meslek edindirme kursları açacağını kaydetti. Kadınları evden çıkacağını ve iş kadını yapacağı iddiasında bulunan Erdemir, “Kaynak bizden. İsrafı önlersek belediyenin kendine ait akaryakıt istasyonu olur kendine ait ekmek fırını olur, kendine ait seraları olur, israfı önlersek gelen para değerlenir. 10 yıl önce bunların hepsi vardı ama ne oldu kapatıldı. Şimdi ne yapıyoruz dükkan satıyoruz arsa satıyoruz takas yapıyoruz borcunu ödenmeyen yerlerde takas yapılıyor. Satan değil yapan belediye ile gelen belediye başkanı bunları hep sattı. ÇEDAŞ’a olan borçlardan dolayı Arapseyfiden gelen sular gelmiyor Allahtan devlet baraj yaptı da ondan dolayı su sıkıntısı çekmiyoruz” ifadelerini kullandı. 
DEĞİŞİM İSTİYORUZ 
MHP Belediye Başkan Adayı Mehmet Erdemir, korkmadan ve yılmadan değişim istediklerini belirtti. Erdemir, bugünün hesap değil birlik günü olduğuna değinerek, “Ben burada iş ve aş peşinde koşacağım kaldırım ve yollar ile uğraşmayacağım. Bizler Yozgatlıyı seviyoruz Türk insanını seviyoruz. 
2005 yılında iyi ki Ak Partinden ayrılmışım. O yalancı hayatı elimin tersi ile yittim. Şimdi Yozgatlının vicdanına sesleniyorum Bakanlık yapan milletvekilliği yapan muhterem Yozgat’a bir çivi çaktı mı? İlçelere çalıştı. Bu bunları yaparken diğer vekilimiz ses çıkarmadı. Sizler 31 Mart günü üç hilalin altına evet basarsanız Yozgatlı bunlardan kurtulur” açıklamasını yaptı.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor