İktidar hizmet üretir!

Okuduğunuz haber
YOZGATSPOR SONRADAN AÇILDI

Erdemir projelerini tanıttı

Anasayfa   /    Spor    /    Yozgatspor sonradan açıldı

Yozgatspor sonradan açıldı

Yozgatspor sahasında konuk ettiği Kastamonu İl Özel İdaresispor'u 3-1 yenerek son 5 haftaya avantajını koruyarak girmeyi bildi.

SPOR      10 Mart 2019 - 18:08     0

Yozgatspor sonradan açıldı

Bölgesel Amatör Lig 4’üncü Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren ve son haftalara girilirken oldukça rahat bir konumda bulunan Yozgatspor, Kastamonu İl Özel İdaresispor karşısında özellikle ilk yarıda sıkıntılı anlar yaşadı. 7’inci dakikada Canberk’in rakip takım adına kaydettiği golle 1-0 geriye düşmesine rağmen Sebahattin’in güzel golüyle soyunma odasına eşitlikle giden ekibimiz Mehmet Şükrü Önder’in 64’üncü ve Hüseyin Çelik’in son dakikada attığı golle maçı 3-1 kazanarak rakipleri ile arasındaki 8 puanlık farkı koruyarak son 5 haftaya girmeyi başardı.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor