Erdemir projelerini tanıttı

Okuduğunuz haber
YOZGATSPOR BAŞIMIZIN TACI

İnandılar başardılar

Anasayfa   /    Siyaset    /    Yozgatspor başımızın tacı

Yozgatspor başımızın tacı

Ak Parti Belediye Başkan adayı Celal Köse, Yozgatspor'a daha önce olduğu gibi bundan sonra da sahip çıkacaklarını ifade etti. 250 bin TL'lik sponsorluk anlaşmasına ek olarak takım otobüsünü de kazandıracakları sözünü verdi.

SİYASET      10 Mart 2019 - 22:41     0

Yozgatspor başımızın tacı

AK Parti Belediye Başkan Adayı Celal Köse, Yozgatspor’a sahip çıkmanın boynunun borcu olduğunu söyledi. Beraberinde kalabalık bir grupla Yozgatspor ile Kastamonu İl Özel İdaresipor maçını takip etmek için geldiği stadyum önünde bir basın açıklaması yapan Köse, Yozgatspor’un kendilerinin gözbebeği olduğunu ve Yozgatspor’un herkesin ortak değeri olduğunu söyledi. Yozgat’ın sporda marka değeri olan Yozgatspor’a daha önce olduğu gibi bundan sonra da sahip çıkacaklarını ifade eden Köse, ‘’Geçtiğimiz haftalarda parasal yönde sıkıntı olduğu konusu bizlere iletildi. Biz Cumhurbaşkanı Yardımcımız ile hemen yaptığımız görüşmenin ardından Yozgatspor’umuza 250 bin lira Spor Toto’da kaynak gönderildi. Biz takımımızın her zaman arkasında olacağız ve onu hiçbir zaman yalnız bırakmayacağız. Bu takım inşallah Üçüncü Lige çıkacak ve Allah nasip ederse zımba gibi bir takım kuracağız. Vatandaşımızın desteği ile Allah nasip eder de göreve gelirsek, geldiğimiz günden itibaren takımımıza destek olacağız. Reformlara imza atacağız. Takımımızın büyük eksikliği olan diğer takımlarda olup ta bizim takımımızda olmayan giydirilmiş Yozgatspor otobüsünü de biz kazandıracağız’’ dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor