Ortak akılla yönetim

Okuduğunuz haber
ERDEMİR GENÇLİKLE BİRLİKTE

Yozgatspor'dan defansa takviye

Anasayfa   /    Siyaset    /    Erdemir gençlikle birlikte

Erdemir gençlikle birlikte

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Yozgat Milletvekili İbrahim Ethem Sedef ve Yozgat Belediye Başkan Adayı Mehmet Erdemir gençlerle bir araya gelerek sorunlarını dinledi. 

SİYASET      04 Subat 2019 - 21:24     0

Erdemir gençlikle birlikte

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Yozgat Milletvekili İbrahim Ethem Sedef ve Yozgat Belediye Başkan Adayı Mehmet Erdemir gençlerle bir araya gelerek sorunlarını dinledi. 
MHP Yozgat Belediye Başkan Adayı Mehmet Erdemir seçim çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ediyor. Hafta sonunu gençlere ayıran Erdemir, çalışmaları kapsamında Yozgatspor taraftarlar derneğini ziyaret etti, burada taraftarlarla bir süre sohbet etti. Yozgatspor’un geçmişte yaşadığı başarıları tekrar etmek için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini söyledi. 
Pazar günü gençlerle bir cafede biraraya gelen Erdemir “Yeni dönemde ilde gençlerin istihdamının arttırılmasına yönelik projeler yapacaklarını; gelişen, çalışan ve kazanan bir Yozgat için gerekli adımları hep birlikte atacaklarını belirtti. 
Gençlerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Erdemir, gençlerle yakından ilgilenirken, yeni dönemde gençlik merkezleri ve gençlere yönelik istihdam projelerini hayata geçireceklerini ifade etti. Erdemir “Ortaöğretim ve yükseköğretimde okuyan gençlerimize belediye imkanları doğrultusunda burslar verilecek, modern barınma imkanları sunulacak, sosyal tesis sayısı arttırılacak, belediye üniversite işbirliğiyle toplumsal projeler hayata geçirilecektir. Geleceğimizin teminatı olan siz değerli gençlere geçmişte olduğu gibi yeni dönemde de sahip çıkmaya, destek olmaya devam edeceğiz”. şeklinde konuştu. Yozgat milletvekili İbrahim Ethem Sedef yaptığı kısa konuşmada “Gençlerin Yozgat’ta istihdam ve iş bulması için mecliste sizlerin savunucusu olmaya devam edeceğim. Bu şehrin gençlerinin göç etmemesi, şehrinde iş bulması için yerel seçimler bir fırsattır. Yozgat gençliğine sahip çıkmak boynumuzun borcudur” dedi. MHP Yozgat Belediye Başkan Adayı Erdemir ve Yozgat milletvekili İbrahim Ethem Sedef program sonunda gençlerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor