Marka okula görkemli açılış

Okuduğunuz haber
ORTAK AKILLA YÖNETİM

Erdemir gençlikle birlikte

Anasayfa   /    Siyaset    /    Ortak akılla yönetim

Ortak akılla yönetim

AK Parti Yozgat Belediye Başkan Adayı Celal Köse, yaşanabilir bir Yozgat hedefiyle hareket ettiklerini belirterek, toplumun her kesiminin fikirlerinden istifade edeceklerini söyledi.

SİYASET      04 Subat 2019 - 20:51     0

Ortak akılla yönetim

AK Parti Yozgat Belediye Başkan Adayı Celal Köse, yaşanabilir bir Yozgat hedefiyle hareket ettiklerini belirterek, toplumun her kesiminin fikirlerinden istifade edeceklerini söyledi.

AK Parti’nin Yozgat Belediye Başkan adayı Celal Köse, 31 Mart yerel seçimler için çalışmalarını yoğunlaştırdı. Terminal bölgesini gezen Köse, Terminal içerisinde bulunan esnafları işyerlerinde ziyaret ederek hayırlı işler temennisinde bulundu. Esnaflarla kısa süreli sohbetlerde yapan Köse, esnaf ziyaretleri sırasında vatandaşlarla da sohbet etti.

BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ

Seçim çalışmalarını hazırlanan program dahilinde sürdüren Köse, gittiği  her yerde yoğun ilgi ve sevgi ile karşılanıyor. 7’den 70’e herkesi kucaklayan Köse, kurduğu samimi  ve içten diyaloglarla da takdir görüyor. Esnaf ve vatandaşları yakından dinleyen ve taleplerini not alan Köse, 31 Mart yerel seçimlerde destek istiyor. Köse, yaşanabilir bir Yozgat için vatandaşlarla el birliği vereceklerine değinerek, ‘Yozgat’ı birlikte yöneteceğiz” dedi.

Çalmadık kapı, sıkmadık el ve gidilmeden yer bırakmayacaklarının altını çizen Köse, her fikrin kendileri için önemli olduğuna dikkat çekti.

HER ŞEY YOZGAT İÇİN

AK Parti ile başlayan hizmet seferberliğinin 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler sonrasında da devam edeceğine vurgu yapan Köse, "Her şey Yozgat için diyerek, hep birlikte çalışacağız. Yozgat’ın geleceği için her vatandaşımız ekibimizin bir parçası olacak. Bizimle birlikte gayret gösterecek, bizim elimiz, ayağımız olacak” diye konuştu. Yozgat’ın geleceğini ilgilendiren projeler noktasında çalışmaların devam ettiğini belirten Köse, önümüzdeki günlerde paylaşım yapacaklarını ifade etti. Proje hazırlıklarının vatandaşların talep ve beklentilerine göre hazırlandığını dile getiren Köse, gönül belediyeciliği kapsamında sosyal, kültürel ve ekonomik alanda farkını hissettiren bir Yozgat için çaba harcayacaklarını kaydetti.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor