Erdemir gençlikle birlikte

Okuduğunuz haber
YOZGATSPOR'DAN DEFANSA TAKVİYE

Şampiyonluk elden gitmesin!

Anasayfa   /    Spor    /    Yozgatspor'dan defansa takviye

Yozgatspor'dan defansa takviye

Yozgatspor üst üste alınan iki yenilginin ardından Isparta Davrazspor'dan sağ bek oyuncusu Hasan Tosun'u kadrosuna kattı.

SPOR      05 Subat 2019 - 16:35     0

Yozgatspor'dan defansa takviye

Bölgesel Amatör Lig 4'üncü Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Yozgatspor'da üst üste alınan iki yenilgi sonrasında Yönetim transfer çalışmalarına hız verdi. Çankırıspor'u farklı yenerek şampiyonluk yolunda çok önemli bir adım atmasına rağmen önce Sinopspor'a ardından da sahasında Çarşambaspor'a yenilerek önemli bir avantaj kaybeden Kırmızı-siyahlı takım Isparta Davrazspor’un sağ beki Hasan Tosun’u renklerine bağladı.Takımla birlikte ilk idmanına çıkan oyuncunun transferi hakkında konuşan Teknik Direktör İbrahim Baş, savunmayı güçlendirmek istediklerini söyledi. Baş, “Gruptan şampiyon olarak çıkarsak finallerde lider konumdaki oyunculara ihtiyacımız var. Transfer ettiğimiz oyuncu da Erbaa’da, Ordu, Yeni Ordu ve Isparta’da üstün başarı sarf etmiş bir oyuncuyu aldık. Kendini ispat etmiş, şampiyonluk yaşamış bir oyuncuyu aldık. Bize gerçekten katkı sağlayacağını düşünüyoruz” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor