Çekerek Bozkurt'un yanında

Okuduğunuz haber
EMNİYET ALARMDA

Kayıp çocuklar bulundu

Anasayfa   /    Güncel    /    Emniyet alarmda

Emniyet alarmda

Yozgat İl Emniyet Müdürlüğüne ait birimler dün akşam saatlerinde birlikte Bahçeşehir Mahallesi’nden çıkarak evlerine gelmeyen 14 yaşındaki Cemile Ceylin Öcal ve 12 yaşındaki Enes Arda Gökgül’ü bulabilmek için Yozgat'ın her bölgesini didik didik arıyor.

GÜNCEL      15 Agustos 2021 - 01:08     0

Emniyet alarmda

Yozgat İl Emniyet Müdürlüğüne ait birimler dün akşam saatlerinde birlikte Bahçeşehir Mahallesi’nden çıkarak evlerine gelmeyen 14 yaşındaki Cemile Ceylin Öcal ve 12 yaşındaki Enes Arda Gökgül’ü bulabilmek için tam anlamıyla alarma geçti. Çocukların ikisinin de telefonlarının kapalı olması nedeniyle sinyal alamayan ancak gidebilecekleri tüm güzergahları araştıran, gelen bilgileri değerlendiren ekipler, hiçbir ayrıntıyı gözden kaçırmıyor. Şu ana kadar haber alınamasa da Topçu yolu güzergahında görüldükleri bilgisi üzerinden hareket eden en az 10 ekiple hem bu bölgeyi tarayan, havanın soğuk olması nedeniyle dışarıda kalamayacakları ihtimalini değerlendiren ekipler, gidebilecekleri bir yer olup olmadığı konusunu her iki aileye de sorarak hareket ediyorlar.  Polislerin yanı sıra  iki ailenin de bireyleri ve yakınları tarafından aranan iki çocuğun başlarına kötü bir hadise gelmeden en kısa zamanda bulunması temenni ediliyor.

 

 

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor