Emniyet alarmda

Okuduğunuz haber
KAYIP ÇOCUKLAR BULUNDU

Kamu-Sen zamlara tepkili!

Anasayfa   /    Güncel    /    Kayıp çocuklar bulundu

Kayıp çocuklar bulundu

Ailelerini olduğu kadar Yozgat halkını da ortadan kaybolarak bülyük üzüntüye sevk eden, akıllara kötü ihtimalleri de uzun süre bulunamadıkları için getirmek zorunda kalınan iki kayıp çocuk bugün sabah saat 05.30 sıralarında bulundu.

GÜNCEL      15 Agustos 2021 - 08:05     0

Kayıp çocuklar bulundu

Yozgat Merkez'de ikamet eden 14 yaşındaki Cemile Ceylin Öcal ve 12 yaşındaki Enes Arda Gökgül'ü arama çalışmaları mutlu sonla noktalandı. Bahçeşehir Mahallesi'nde önceki gün tanışan ve dün saat 17.00'den sonra ortadan kaybolan iki çocuk için polis ve aileleri tam anlamıyla Yozgat'ın altını üstüne getirdi. Görüldükleri yerler, gidebilecekleri bölgeler taranan, hava soğuk olduğu için sığınacakları baraka, park, kamelya gibi yerleri tam anlamıyla didik didik eden polis, sabah saatlerinde Arda'nın telefonunu açması üzerine nerede olduklarını tespit etti. Bazı görgü tanıklarının 'Üniversite tarafında, Karayolları bölgesinde' gördüklerini söylemeleri üzerine daha önce buradaki bir barakayı arayan, çocukların karanlıktan faydalanarak içeri kaçmaları üzerine göremeyen polis, sabah 05.30 sıralarında yapılan yer tespitinin ardından çocukları daha önce aradığı barakada buldu. Polis Merkezi'ne götürülen çocukların ve ailelerinin ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakılmaları bekleniyor. 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor