Kayıp çocuklar aranıyor

Okuduğunuz haber
ÇEKEREK BOZKURT'UN YANINDA

Emniyet alarmda

Anasayfa   /    Güncel    /    Çekerek Bozkurt'un yanında

Çekerek Bozkurt'un yanında

Kastamonu'nun Bozkurt ilçesindeki sel felaketinin yaralarının sarılması için, Çekerek Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığı koordinesiyle toplanan malzemeleri taşıyacak kamyon yola çıktı.

GÜNCEL      14 Agustos 2021 - 22:57     0

Çekerek Bozkurt'un yanında

Çekerek Kaymakamlığı ve Çekerek Belediyesi, Kastamonu’nun Bozkurt ilçesinde yaşanılan sel felaketinin yaralarının sarılması için kaybetmedi. Açılan yardım kampanyası için en kısa sürede toplanan bir kamyon yardım malzemesi akşam saatlerinde yola çıktı.

Yardım kamyonunun yola çıktığını belirten Belediye Başkanı Eyyüp Çakır, “Kastamonu’nun Bozkurt ilçesinde yaşanan sel felaketinde yaraların sarılması için başlatılan çalışmalara Kaymakamlığımız ve Çekerek Belediyesi olarak bizlerde katılıyoruz.

Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, sel felaketi mağduru vatandaşlarımıza da geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” dedi.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor