Erdemir muhtarları dinledi

Okuduğunuz haber
DOKTOR AÇIĞI KALMADI

Doktor atamaları ile övünülemez!

Anasayfa   /    Siyaset    /    Doktor açığı kalmadı

Doktor açığı kalmadı

AK Parti Yozgat Milletvekili ve Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Yusuf Başer, Sağlık Bakanlığınca yapılan 84.  kura döneminde Devlet Hizmeti Yükümlülüğünden değişik branşlardaki 14 uzman doktorun Yozgat’a atamasının yapıldığını açıkladı.

SİYASET      29 Aralik 2018 - 21:21     1

Doktor açığı kalmadı

AK Parti Yozgat Milletvekili ve Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Yusuf Başer, Sağlık Bakanlığınca yapılan 84.  kura döneminde Devlet Hizmeti Yükümlülüğünden değişik branşlardaki 14 uzman doktorun Yozgat’a atamasının yapıldığını açıkladı.

Ataması yapılan doktorların Radyoloji Uzmanı, Genel Cerrah, Çocuk Sağlık ve Hastalıkları uzmanı, Anesteziyoloji ve Reanimasyon uzmanı, Acil Tıp uzmanının Yozgat Şehir Hastanesinde,  İç Hastalıkları Uzmanının Sarıkaya’da, Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Uzmanının Yerköy’de, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları uzmanının Boğazlıyan’da, Anesteziyoloji ve Reanimasyon uzmanının Akdağmadeni’nde,  Aile Hekimi ve Tabip uzmanın Kadışehri’nde, 1 Tabip uzmanının Aydıncık’ta, 2 Tabip uzmanının da Saraykent’te görevlendirildiğini belirten Başer, doktorların göreve başlamasıyla Yozgat Şehir Hastanesi ve ilçelerdeki hastanelerde önemli oranda doktor  açığının kapatıldığını söyledi.

Halka hizmeti Hakk’a hizmet olarak gördüklerini, ibadet aşkıyla millete hizmet etmeye devam ettiklerini belirten Başer, Sağlık ve termal turizm açısından Yozgat’ı cazibe merkezi haline getirmeyi hedeflediklerini vurguladı.

Açıklamasına “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın “en büyük hayalim” dediği Türkiye’nin ilk şehir hastanesini Yozgat’ta açtık, ilçelerimizdeki hastanelerin de tamamına yakınını yeniden yaptık,  hastanelerimizi en son teknoloji tıbbi cihazlarla donattık, şimdi de doktor eksiklerimizi bir bir tespit ediyor, hızla atamalarını yaptırıyoruz” diyerek devam eden Başer;  Modern tıbbi binalar yapmanın tek başına yeterli olmadığını, Yozgat halkının sağlık ihtiyaçlarının giderilmesi ve birinci sınıf sağlık hizmeti alması için doktor atamalarının bizatihi takipçisi olduğunu  söyledi.

Yozgat’tan Ankara’ya ve çevre illere hasta sevkinin “yok” denecek seviyede olduğunu belirten Başer, Yozgat Şehir hastanesinin başarısıyla kendilerini gururlandırdığını, doktor açığı hızla kapatılan ilçelerdeki hastanelerin de  yakın zamanda  aynı başarıyı yakalayacağına inancının tam olduğunu sözlerine ekledi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

Toplam 1 yorum yapılmış.

Kys
ulan sanki atamayı kendi yapmış gibi lanse ediyor devletin yaptığı zorunlu atama kimi yiyosunuz lan
5 Yıl önce

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor