TÜGVA'DA seferberlik!

Okuduğunuz haber
ERDEMİR MUHTARLARI DİNLEDİ

Doktor açığı kalmadı

Anasayfa   /    Siyaset    /    Erdemir muhtarları dinledi

Erdemir muhtarları dinledi

Milliyetçi Hareket Partisi Yozgat Belediye Başkan adayı Mehmet Erdemir, muhtarlarla bir araya gelerek beklentilerini dinledi, seçilmeleri halinde yapacakları projeler hakkında bilgiler verdi.

SİYASET      29 Aralik 2018 - 21:07     0

Erdemir muhtarları dinledi

MHP Belediye başkan adayı Mehmet Erdemir Muhtarlar Derneği'ni ziyaret ederek mahallelerde yaşanan sorunları yerinde dinledi. Kar kış demeden vatandaşla bire bir diyalog içinde olan, gece gündüz hizmet sunan, vatandaşın en ufak bir talebinde ilk yardıma koşan muhtarların, belediyelerin en önemli gücü olduğunu belirten Erdemir,muhtarların büyük özveriyle çalıştıklarının ve zor koşullarda hizmet verdiklerinin farkında olduklarını kaydetti. Muhtarların bulundukları mahallenin sorunlarını en iyi bilen, merkezi idareler için olmazsa olmaz bir yol gösterici ve en önemli bilgi kaynağı olduklarını belirten Erdemir, bu anlamda vatandaşın sıkıntılarını daha iyi takip etmek ve muhtarlarla çok daha güçlü işbirliği oluşturabilmek adına ilimizdeki tüm muhtarlarla sürekli diyalog halinde olacaklarını belirtti. Muhtarlara yönelik bir çok projelerinin olduğunu belirten Erdemir, tüm muhtarların ve belediye çalışanlarının birbirleriyle rahatlıkla iletişim halinde olacakları bir çalışma ortamı oluşturacaklarını söyledi.Samimi bir ortamda gerçekleşen bu sohbette muhtarların öneri ve tavsiyelerininot alan Erdemir yaşanan sorunların çözümünde gerekli tüm çalışmaları yapacaklarını belirtti. Muhtarların başarı dileklerinin ardından dernekten ayrılan Erdemir'in oldukça moralli olduğu gözlendi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor