Yozgatspor'da ağır tempo

Okuduğunuz haber
ÇEVRE YOLU ŞART

Bozokspor Plevne karşısında

Anasayfa   /    Ekonomi    /    Çevre yolu şart

Çevre yolu şart

Gimat Mağazalar Zinciri Sahibi işadamı Zafer Özışık, çevre yolu projesinin gerçek olması halinde yol boyu bir tesis yaparak Yozgat'ın mutfak kültürünü çok daha iyi bir şekilde tanıtacaklarını söyledi.

EKONOMİ      09 Ocak 2023 - 17:05     0

Çevre yolu şart

Gimat Mağazalar Zinciri Sahibi işadamı Zafer Özışık, çevre yolu projesi hakkındaki düşüncelerini açıkladı. Zafer Türk Mutfağı’nın Mükemmellik ödülüne layık görülmesi nedeniyle düzenlediği toplantıda yol boyu bir tesis kurup kurmayacağına yönelik soruya cevap veren Özışık, çevre yolunun güzergahı belli olduğu zaman böyle bir projeyi hayata geçireceklerinin müjdesini verdi.

Yozgat’ın büyüyüp gelişmesi için en önemli projeler arasında gösterilmesine rağmen yıllardır gerçek olmayan Çevre Yolu hakkında işadamı Zafer Özışık da görüşlerini açıkladı.

ÜNİVERSİTE İÇİN

MÜCADELE ETTİ

Yozgat’a üniversite gelmesi için, kimileri tarafından ‘ham hayal’ olarak gösterilse de, yıllarca Yozgat Yenigün Gazetesi’nde çıkan  “Üniversitemizi İstiyoruz’ sloganının en önemli savunucularından biri olan ve bir bakıma Yozgat’ın üniversiteye kavuşmasındaki en büyük pay sahipleri arasına adını yazdıran Zafer Özışık, yıllardır yapılıp yapılmayacağı bilinmeyen çevre yolu konusuna da değindi.

ÇEVRE YOLU YAPILIRSA

YOL BOYU TESİS KURARIZ

Çevre Yolu projesinin, Yozgat’ın büyüyüp, gelişmesine önemli katkılar yapacağını savunan İşadamı Özışık, yol boyu tesis kurup kurmayacakları sorusuna verdiği cevabı, bu önemli projeyle ilişkilendirdi. Zafer Türk Mutfağı’nın Mükemmellik ödülüne layık görülmesi nedeniyle düzenlediği basın toplantısında, yıllardır Yozgat’ın tanıtımına önemli katkılar  yaptıklarını, mutfak kültürünü tanıttıklarını, Yozgat insanının misafirperliğini gösterdiklerini belirten Özışık, böylesine önemli bir projenin gerçeğe dönüşmesinin kendilerine de cesaret vereceğini ifade etti. Yol boyu tesis kurarak, Zafer Türk Mutfağı’nın sektördeki yerini daha da büyütme arzusunda olduklarını dile getiren Özışık, “Projenin nereden geçeceği belli olduğu zaman biz de bu önemli düşüncemizi gerçeğe dönüştürmek için girişimlerimizi yapacağız” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor