Çevre yolu şart

Okuduğunuz haber
BOZOKSPOR PLEVNE KARŞISINDA

Sağlıkçılar iş bırakıyor!

Anasayfa   /    Spor    /    Bozokspor Plevne karşısında

Bozokspor Plevne karşısında

Yozgat Belediyespor'un Antalya kampında yapacağı hazırlık maçlarının programı netleşti. 11 Ocak Çarşamba günü Tokat Plevne, 14 Ocak tarihinde Ankara Gölbaşı ve 19 Ocak'ta Yalova Altınova takımları ile karşılaşacak Bozokspor, ligin havasını soluyacak.

SPOR      10 Ocak 2023 - 18:27     0

Bozokspor Plevne karşısında

İkinci yarı için hazırlıklarına Antalya’da devam edecek Yozgat Belediyesi Bozokspor’un yapacağı hazırlık maçlarının programı netleşti. 10 günlük kamp süresince eksikliklerini gidermeye yönelik çalışmalar üzerinde yoğunlaşacak olan Bozokspor, bazı ikinci ve üçüncü lig takımları ile yapacağı hazırlık maçlarında da ligin havasını soluyacak.

Yozgat Belediyesi Bozokspor, Antalya kampında üç hazırlık maçının ilkini yarın Tokat Plevnespor ile yapacak. İlk devreyi son haftalarda alınan yenilgiler sonrasında oldukça sıkıntılı kapatan ve kötü dönemeci bir an önce geride bırakmak isteyen Yozgat Belediyesi Bozokspor, oynayacağı üç hazırlık maçının ilki için yarın sahaya çıkacak.

Yeni katılan oyuncular, gençlerin de forma şansı bulacağı hazırlık maçlarını büyük bir titizlikle takip edecek olan Teknik Direktör Ayhan Avcu, eksiklikleri tesbit ederek, kalan sürede bunların üzerine gidecek. Avcu ayrıca oyuncuların son durumunu görerek, transfer konusunda ikinci bir rapor sunacak.

Yozgat Belediyesi Bozokspor 14 Ocak Cumartesi günü Gölbaşı, 19 Ocak günü ise Yalova ekibi Altınovaspor ile yapacağı maçlarla hazırlık kampını tamamlayacak.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor