Yozgat gençliğine müjde

Okuduğunuz haber
BARCELONA'DAN DAVET ALDI

Yozgatspor Kaya'ya emanet

Anasayfa   /    Spor    /    Barcelona'dan davet aldı

Barcelona'dan davet aldı

Yemenoğlu Bozokspor’un genç yeteneklerinden Enver Kayra Bayram, Barcelona’nın İstanbul'da açacağı futbol kursuna davet edildi.

SPOR      08 Temmuz 2019 - 23:34     0

Barcelona'dan davet aldı

Kadrosu tamamen genç ve yetenekli isimlerden kurulu ve tüm yaş gruplarında büyük başarılar elde eden ve birçok oyuncusunu Türkiye’nin alt yapı konusundaki örnek takımlarına gönderen Yemenoğlu Bozokspor’un genç yeteneklerinden Enver Kayra Bayram’a Barcelona’dan davet geldi. Bayram Dünyanın en başarılı takımlarından biri olan ve İspanya’da geçtiğimiz yıl en yakın rakibi Real Madrid’e çok büyük bir fark atarak şampiyonluğa ulaşan Barcelona’nın İstanbul’da düzenlediği futbol kursuna davet edildi. Türkiye’den birçok genç yetenekle birlikte kendisini gösterme fırsatı bulacak olan Bayram, eğer dikkat çekebilirse futbol hayatının ilerleyen yıllarında çok önemli takımlarında boy gösterme fırsatı bulacak.  

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor