Bulvarda asfalt mesaisi

Okuduğunuz haber
YOZGAT GENÇLİĞİNE MÜJDE

Barcelona'dan davet aldı

Anasayfa   /    Siyaset    /    Yozgat gençliğine müjde

Yozgat gençliğine müjde

Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu, basketbol seferberliğini Yozgat'tan başlattıklarını söyleyerek saha sözü verdi.

SİYASET      04 Temmuz 2019 - 22:00     0

Yozgat gençliğine müjde

Belediye tarafından yapımına başlanan halı sahanın inşaatı için Belediye ile Gençlik ve Spor Bakanlığı arasında protokol imzalandı. Süreci yakından takip ettiğini belirten Bakan Kasapoğlu, “Cumhurbaşkanı yardımcımız sayın Fuat Oktay Bey’in ve Yozgat milletvekillerinin bu konudaki destekleri, katkıları bizim için çok anlamlı. Onlara da teşekkür ediyorum” dedi.

Gerçekleşen protokol ile Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu Yozgat’a basketbol sahası sözü verdi.

“SEFERBERLİĞİ YOZGAT’TAN BAŞLATIYORUZ”

Gençlik ve Spor Bakanlığı olarak Türkiye’de ‘basketbol seferberliği’ başlattıklarını hatırlatan Bakan Kasapoğlu, Yozgatlı gençlere bir de basketbol sahası sözü verdi. Türkiye genelinde 10 bin pota inşa edeceklerini vurgulayan Bakan Kasapoğlu, “Sporu sadece futboldan ibaret saymıyoruz. Tüm branşlarıyla ülkemizin her yerinde sporu yaygınlaştıracağız. Basketbolu da inşallah Yozgat’la birlikte başlatıyoruz. Basketbolu gençlerimizin, çocuklarımızın bulunduğu her yere taşıma seferberliği bu. Bu vesileyle, basketbolumuza yeni yıldızlar, yeni ‘dev adamlar’ kazandıracağız” ifadelerini kullandı. Yozgat’ta inşaatı devam eden sahada gençlere birlikte futbol oynayacağı sözü de veren Bakan Kasapoğlu, “Saha biter bitmez ben de Ankara’dan gelecek takımı oluşturuyorum. Biz iddialıyız. Gençlerimiz de iyi hazırlansınlar maça” dedi.

“MÜJDELERLE UĞURLANDIK”

İmzalanan protokol sonrası açıklamalarda bulunan Başkanı Celal Köse; “Sayın Bakanımız bugün bizi Ankara’dan müjdelerle uğurladı. Kendisine teşekkür ediyorum. İmzaladığımız protokol ile bir de basketbol sahası müjdesi aldık. Sayın Bakanımız basketbol seferliğini ilimizden başlatacağını ifade etti. Hükümetimizin desteğini her zaman yanımızda hissettik. Hiçbir zaman bizleri yalnız bırakmadılar. Bu yıl içerisinde 5 halı sahamızı daha Yozgatlı vatandaşlarımızın istifadesine sunmayı planlıyoruz. Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın Fuat Oktay, Anayasa Komisyon Başkanımız Sayın Bekir Bozdağ, Milletvekilimiz Sayın Yusuf Başer’e de değerli katkıları için ilimiz adına teşekkür ediyorum. Diğer bakanlıklarımızla da irtibat halinde çalışmayı sürdüreceğiz” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor