Barcelona'dan davet aldı

Okuduğunuz haber
YOZGATSPOR KAYA'YA EMANET

Yozgatspor'un grubu belli oluyor

Anasayfa   /    Spor    /    Yozgatspor Kaya'ya emanet

Yozgatspor Kaya'ya emanet

Yozgatspor Yönetimi daha önce üst liglerde başarılı bir geçmişe sahip olan Mehmet Kaya ile el sıkıştı. Teknik Direktörlük görevini üstlenen tecrübeli teknik adam Yozgatspor'da başarılı olmak için çalışacaklarını ifade etti.

SPOR      09 Temmuz 2019 - 19:03     0

Yozgatspor Kaya'ya emanet

Üçüncü Lig’de Yozgat’ı temsil edecek olan Yozgatspor’da teknik direktör sorunu tecrübeli bir isimle çözülmüş oldu. Geleceği konusunda beklenilen adımlar atılmadığı için mevcut Yönetimin devam kararı aldığı Yozgatspor’u daha önce 2’inci, Üçüncü Liglerde oldukça başarılı bir kariyere sahip olan Mehmet Kaya çalıştıracak.

2019-2020 sezonunda TFF 3. Lig'de mücadele edecek olan Yozgatspor 1959 FK'nın teknik direktörlüğünü tecrübeli isim Mehmet Kaya yapacak.

Dün Yozgatspor 1959 FK Başkanı Kazım Arslan ile yaptığı görüşme sonrasında resmi sözleşmeye imza atan deneyimli teknik adam Mehmet Kaya Yozgatspor'un başarısı için çalışacaklarını ifade etti.

ARSLAN: “TECRÜBELİ BİR

TEKNİK ADAMLA ANLAŞTIK”

Yozgatspor 1959 Fk Başkanı Arslan imza töreni öncesinde yaptığı açıklamada, "Öncelikli olarak yeni teknik direktörümüzün Yozgatspor camiasına başarılar getirerek çalışmasını temenni ediyorum. Yozgatspor Yozgat için önemli bir değer. Yıllar sonra amatör liglerden kurtulup tekrar profesyonel lige çıktı. Hedefimiz tabiî ki mücadele eden iyi bir takımla 3. Lig'de kalıcı olmak ve daha iyi başarılara imza atmak. Yaptığımız değerlendirmeler neticesinde 3. Lig'de tecrübeli bir hocanın bizim için daha iyi olacağı kanaatine vardık. Mehmet Kaya hocamızla bugün yaptığımız görüşmeler sonrasında el sıkıştık. Ben ümit ediyorum ki Mehmet hocamızla birlikte Yozgatspor başarılı neticelere imza atacaktır. Hocamızın geçmişte futbol adına iyi bir kariyeri var. Üst liglerde defalarca şampiyonluk yaşamış bir futbol adamı kendisi. Bu tecrübesi ile Yozgatspor'a çok şeyler katacağına inanıyorum. Bu noktada Yozgat kamuoyu ve Yozgatspor taraftarları da hiçbir şekilde endişe duymasınlar. Yozgatspor'un başarısı için yönetim olarak ne yapılması gerekiyorsa bunu yapacağız. Tabi iş teknik heyetle bitmiyor. Teknik heyetimizin belirlenmesiyle birlikte Yozgatspor'a katkı sağlayacak en iyi en akılcı transferleri de yapmak istiyoruz. Futbolda para önemli ama her şey para demek değil. Yozgatspor'un savrulacak bir parası yok. Akılcı bir transfer politikası ile Yozgatspor'un başarısına katkı sunacak futbolcuları da bulacağız. Hocamızın tecrübesi bu noktada bize fazlasıyla katkı sunacaktır. Bir başka şey daha var ki; tüm Yozgat kamuoyunun Yozgatspor ortak paydasında buluşacağına inanıyorum. Çünkü bizim derdimiz Yozgatspor. Başta belediye ve valilik olmak üzere Yozgatspor'un başarılı olması için bütün kurumların bize destek olacağı inancımı da taşıdığımı devam ettirdiğimi ifade etmek istiyorum. Bu konuda da en ufak bir endişem olmadığımı da bir kez daha belirtmek istiyorum. Ligin başlamasına az bir zaman kaldı. Bundan sonrası için çok hızlı bir şekilde adımlarımızı atıp. Transferlerimizi tamamlayıp, takımımızı toparlamak istiyoruz" dedi.

"YOZGATSPOR EMİN ELLERDE"

Yozgatspor'un emin ellerde olduğunu söyleyerek geçmişteki özlenen başarılı günlere tekrar dönmek adına gereken ne varsa yapacaklarını söyleyerek konuşmasına başlayan Teknik Direktör Mehmet Kaya, "Öncelikle tarihi başarılarla dolu Yozgatspor camiasına teknik direk olmam konusunda teveccüh gösterip bizi davet eden başkanımıza, onun şahsında yönetim kuruluna ve Yozgatspor sevenlere teşekkür ediyorum. Biriktirdiğimiz tecrübeleri, yaşanmışlığımız Yozgatspor adına kullanarak Yozgatspor'u üst liglere taşıma adına çalışmalar yapacağız. Yozgat ve Yozgatspor'u sevenlere söylemek istediğim şey ise bilsinler ki takımları emin ellerdedir. Endişe etmesinler. Bir başka mesajım ise Yozgatspor bu şehrin ortak değeridir, Bozok Yaylasının bu güzel şehrine bu şehri yönetenler, bu şehrin mülki amirleri ve en gencinden en yaşlısına kadar takımı destekleyip o eski güzel günlere dönmek adına bizlere yardımcı olmalarını talep ediyorum. Basın mensupları ile sık sık bir araya gelerek bilgilendirme toplantıları düzenleyerek takım hakkındaki bilgileri Yozgatspor severle buluşturacağız. Basın bir ilin futbol takımını besleyen ana damarlardan birisidir. Bu anlamda siz değerli basın mensuplarına da büyük bir yük düşüyor. El birliği ile bir bütünlük sağlayarak başarıyı yakalayacağımızı düşünüyorum. Bir an önce gerekli planlamaları yaparak transfer çalışmalarımıza başlayacağız" ifadelerini kullandı.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor