Taner Hoca haklı çıktı!

Okuduğunuz haber
YOZGAT'TAN HAKLI DİRENİŞE DESTEK

Ak Parti anne feryadının yanında

Anasayfa   /    Siyaset    /    Yozgat'tan haklı direnişe destek

Yozgat'tan haklı direnişe destek

Çocukları PKK tarafından dağa kaçırılan Diyarbakır annelerinin verdiği mücadeleye destek olmak için yola çıkan AK Parti Teşkilatı, Diyarbakır'a ulaştı.

SİYASET      02 Nisan 2021 - 19:13     0

Yozgat'tan haklı direnişe destek

Ak Parti İl Başkanlığı Teşkilatı, Diyarbakır annelerinin haklı direnişine destek olmak için bugün sabah yola çıktı. Oldukça zorlu ama bir o kadar güzel ve anlamlı yolculuk sırasında Kahramanmaraş İl Başkanı Fırat Görgel nezdinde İl Başkan Yardımcıları Necmettin Sertpolat ve Mustafa Çimen tarafından ağırlanan Ak Parti İl Başkanı Yusuf Başer ve beraberindeki heyet, yarın çocukları PKK tarafından dağa kaçırılan annelerin mücadelesinin yanında olduklarını göstermek için bir dizi etkinliğe imza atacak. HDP’nin Diyarbakır İl Başkanlığı önünde kurulan beyaz çadıra giderek annelerin sorunlarını dinleyecek, onlara omuz verecek Ak Parti İl Teşkilatı, böylece 3 Eylül 2019 tarihinden bugüne kadar verilen haklı çağrının yanında olduğunu gösterecek.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor