Yozgat'tan haklı direnişe destek

Okuduğunuz haber
AK PARTİ ANNE FERYADININ YANINDA

Darbecilere suç duyurusu!

Anasayfa   /    Güncel    /    Ak Parti anne feryadının yanında

Ak Parti anne feryadının yanında

Yozgat Ak Parti İl Teşkilatı, çocukları PKK tarafından dağa kaçırılan çocuklarına kavuşmak için haklı bir direniş başlatan Diyarbakır annelerine omuz verdi.

GÜNCEL      03 Nisan 2021 - 15:14     0

Ak Parti anne feryadının yanında

Yozgat Ak Parti İl Başkanı Yusuf Başer ve İl Teşkilat Üyeleri Diyarbakır'da bölücü terör örgütü PKK'nın kaçırdığı çocuklarını isteyen ve 2,5 senedir haklı bir direniş sergileyen annelere ve ailelerine destek olmak için HDP İl Başkanlığı önünde kurulan çadırı ziyaret etti. Bütün anneleri ziyaret ederek haklı mücadelelerinin yanında olduklarını belirten İl Başkanı Yusuf Başer, Yozgatlıların selamını ilettiği konuşmasında şunları söyledi: “Ak Parti Yozgat İl Teşkilatı olarak çocukları PKK tarafından dağa kaçırılan annelerimize destek olmak, onların haklı mücadelesinin yanında olduğumuzu göstermek için buraya geldik. Ailelerimiz müsterih olsunlar, her zaman ve her an yanlarındayız. Sonuna kadar da haklı mücadelelerini destekleyeceğiz” dedi.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor