Yozgat'ın çehresini kim değiştirecek?

Okuduğunuz haber
YOZGATSPOR FİŞİ ÇEKECEK Mİ?

Yozgatspor'a çifte destek

Anasayfa   /    Spor    /    Yozgatspor fişi çekecek mi?

Yozgatspor fişi çekecek mi?

Şampiyonluk için geri sayıma geçen ancak son iki haftada aldığı kötü sonuçlarla Ünyespor’u umutlandıran Yozgatspor Pazar günü Ünyespor karşısında tarihi bir sınav verecek.

SPOR      20 Subat 2019 - 21:27     0

Yozgatspor fişi çekecek mi?

Yozgatspor bay geçtiği haftada sahasında Amasyaspor’u yenerek şampiyonluk iddiasını sürdüren ve puan farkını bir maç fazlasıyla 2’ye indiren Ünyespor ile sahasında final niteliğinde bir maç yapacak. 5’inci sezonunu yaşadığı BAL Ligi’nden artık bir üst lige çıkmak için sabırsızlanan ekibimiz rakibini taraftarının vereceği destekle yenerse 5’e çıkartacağı puan farkını, yine Ünyespor’un bay geçtiği haftada da galip gelirse 8’e yükselteceği için şampiyonluğunu büyük ölçüde ilan edecek.

Şampiyonluk için geri sayıma geçen ancak son iki haftada aldığı kötü sonuçlarla Ünyespor’u umutlandıran Yozgatspor Pazar günü tarihi bir sınav verecek.

BU KEZ OLACAK MI?

Yozgatspor taraftarının sürekli merak ettiği ‘Bu sezon şampiyonluk gelecek mi’ sorusu bir türlü cevabını bulamadı. Ligin ilk yarısını yenilgisiz lider bitirerek bu konuda herkese son derece büyük güven veren Yozgatspor, son iki haftada yenilince kafalar yeniden karıştı. Yozgatsporlu eski oyunculardan Ali Yakup, Erkan Kestir ve Yasin Karagöz’ün da formasını giydiği Ünyespor da Pazar günü oynanacak maçta ya devam ya tamam diyecek. Zira Amasyaspor’u yenerek Yozgatspor’la aradaki puan farkını bir maç fazlasıyla 2’ye indiren Ünyespor bu maçı kazanamazsa çok büyük sürprizler olmaması durumunda lige havlu atacak. Zira Yozgatspor’la arasındaki puan farkı yeniden 5’e çıkacak Ünyespor bay geçeceği haftada da Kırmızı Siyahlılar galip gelirse kalan maçlarda aradaki 8 puanlık farkı kapatma gibi bir şansı olmayacağı için muhtemelen ligi ikinci sırada kapatmak zorunda kalacak.

TARAFTARA HAYATİ GÖREV

Yozgatspor taraftarı hiç kuşkusuz bu final maçında hayati bir rol üstlenecek. Takımlarını 90 dakika vereceği destekle ateşlemesi beklenilen taraftar, alınacak galibiyetle iki haftadır unuttuğu mutluluğu yeniden tatmak, hatta şampiyonluk türkülerini daha yüksek sesle söylemek için sabırsızlanıyor.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor