Medikalciler iflasın eşiğinde

Okuduğunuz haber
YOZGATSPOR'DA KORONA KRİZİ!

Yozgatspor'da iki transfer

Anasayfa   /    Spor    /    Yozgatspor'da korona krizi!

Yozgatspor'da korona krizi!

Yozgatspor'da 12 oyuncu, 3 antrenör ve 1 masörün koronavirüs testi pozitif çıktı. Haftasonu oynanacak maç bile tehlikeye girdi.

SPOR      15 Eylül 2020 - 19:40     0

Yozgatspor'da korona krizi!

Yozgatspor'da Bolu kampında bazı oyuncularda görülen gribal enfeksiyonla başlayan korku tam anlamıyla şok etkisi yaşatan sonuçları da beraberinde getirdi. Hafta sonu ligdeki ilk maçını oynayacak olan Kırmızı Siyahlılar'da 12 oyuncu, 3 antrenör ve 1 masörün test sonuçlarının pozitif çıkması, Yönetimi ve Teknik ekibi kara kara düşündürmeye başladı. Konuya ilişkin Yozgatspor'un resmi facebook hesabından yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi: 

Bilindiği üzere pandemi süreci kulübümüzü de olumsuz yönde etkilemiş ve çok sayıda yönetici ve personelimizde yapılan COVİT-19 testlerİ pozitif çıkmıştı.

Lig yaklaşırken durumumuzu görebilmek adına 13 Eylül pazar günü yani dün sabah futbolcularımızın tamamına kontrol amaçlı tekrar test uygulanmıştır.

Maalesef yapılan bu testlerin sonucu kulübümüz açısından daha da üzüntü vericidir.

Halen 12 futbolcumuz, 3 antrenörümüz ve 1 masörümüzün COVİT-19 testleri pozitif durumdadır.

İnşallah çarşamba günü karantina süreleri dolacak olan futbolcularımız durumunda düzelme olacağı ümidindeyiz.

16 Eylül çarşamba günü yapılacak olan ve TFF'nin istediği son testlerin neticesine göre durumumuz netleşecek ve kulüp olarak buna göre hareket edeceğiz.

Kamuoyuna saygıyla duyururuz.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor