Yozgatspor'da iki transfer

Okuduğunuz haber
YOZGATSPOR'A FEDERASYON DARBESİ!

Cumhurbaşkanı Yozgat'a gelir mi?

Anasayfa   /    Spor    /    Yozgatspor'a Federasyon darbesi!

Yozgatspor'a Federasyon darbesi!

Yozgatspor'un birçok oyuncusunda koronavirüs çıkması nedeniyle Federasyon tarafından beklenilen erteleme kararı çıkmadı. Sadece 14 oyuncusuna linas çıkartabilen ekibimiz eksik bir kadroyla İstanbul'a gidecek.

SPOR      17 Eylül 2020 - 18:31     0

Yozgatspor'a Federasyon darbesi!

Yeni sezon hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren ve oyuncularının birçoğunun korona virüs testi pozitif çıktığı için Federasyon’dan iyi bir haber bekleyen Yozgatspor için beklenilen erteleme kararıçıkmadı. 12 oyuncusuna testleri pozitif çıktığı için lisans çıkartamayan Yozgatspor, 20 Eylül günü Büyükçekmece Tepecik Spor ile İstanbul'da yapacağı maça sadece 14 oyuncusuyla çıkacak. Orta sahanın önemli ismi Çetin’in de geçtiğimiz sezondan kırmızı kart cezası olduğu için büyük talihsizliği sezonun ilk maçında yaşamak zorunda kalacak ekibimiz yarın akşam yola çıkacak ve birgün İstanbul’da konakladıktan sonra Pazar günü zor şartlarda 3 puan mücadelesi verecek.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor