Yozgatspor'a Federasyon darbesi!

Okuduğunuz haber
CUMHURBAŞKANI YOZGAT'A GELİR Mİ?

Belediye tarihi kurtarıyor

Anasayfa   /    Siyaset    /    Cumhurbaşkanı Yozgat'a gelir mi?

Cumhurbaşkanı Yozgat'a gelir mi?

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, parti genel merkezinde Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'na katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Ekim ayında yapılacağını açıkladığı bazı kongrelere katılabileceğine yönelik açıklaması, Yozgat'a da gelir mi sorusunu akla getirdi.

SİYASET      17 Eylül 2020 - 19:21     0

Cumhurbaşkanı Yozgat'a gelir mi?

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, parti genel merkezinde Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'na katıldı. Burada önemli açıklamalarda bulunan Başkan Erdoğan’’ın bazı il kongrelerine katılabileceğini söylemesi, Yozgat il teşkilatını da heyecanlandırdı.  

Erdoğan, toplantıda il başkanlarına seslendi. Başkan Erdoğan, AK Parti'nin il kongrelerinin Ekim’de başlayabileceğini ifade etti. Erdoğan, AK Parti'nin icraatlerine ve hizmetlerine kesintisiz devam edeceğini, muhalefetin çapsız siyaset tuzağına düşmeyeceğini belirtti. Erdoğan, il başkanlarına, halk ile daha fazla temas etmeleri talimatını verdi.

"İLÇE KONGRELERİMİZİN YÜZDE 59'UNU YAPTIK"

Başkan Erdoğan, “Olağan büyük kongre sürecimiz koronavirüs nedeniyle birkaç ay ötelendi. Ancak belirlendiği gibi yürüyor. İl kongrelerimizi ekimden itibaren başlatmayı planlıyoruz. İlçe kongrelerimizin önemli bir kısmını tamamladık. 577 ilçemizde kongrelerimizi gerçekleştirdik. Yani tüm ilçelerimizin yüzde 59'unda kongrelerimizi yaptık.

BaZILARINA BİZZAT KATILACAĞIM"

83 milyon insanın her bir insanın gönlünü almaya çalışırken, kendi teşkilatlarımızdakilerin gönül çemberinin dışında kalmasını kabul edemeyiz. Bu görev il başkanlarımıza düşüyor. Bazı kongrelerimize telekonferans, bazılarına da bizzat katılarak milletimiz ile kucaklaşacağız” dedi. Erdoğan’ın bu açıklaması, Yozgat’a gelebileceği şeklinde yorumlandı.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor