Bizim çocuklar geliyor!

Okuduğunuz haber
YOZGATLI SOLİST DESTEK BEKLİYOR

Çekerek'e Biyogaz Tesisi

Anasayfa   /    Güncel    /    Yozgatlı solist destek bekliyor

Yozgatlı solist destek bekliyor

Yozgatlı küçük solist Saliha Ebrar Ünal, Tokat Türkü Söylüyor yarışmasında Yozgat'ı temsil ediyor. Kızımızı birinci yapabilmek için verilecek destek büyük önem taşıyor.

GÜNCEL      30 Mart 2021 - 13:16     0

Yozgatlı solist destek bekliyor

Yozgat futbolunun kaybolan yıldızlarından biri olan Zile’de Polis Memuru olarak görev yapan Emre Ünal’ın kızı Saliha Ebrar, hemşerilerinden destek bekliyor. Küçük yaşına rağmen güzel sesiyle dinleyenleri mest eden Yozgat’ı en iyi şekilde temsil eden Ebrar’ın, ‘Tokat Türkü Söylüyor’ isimli yarışmadan yüzünün akıyla çıkması için YouTube üzerinden yayınlanan videounun tıklanarak izlenmesi yeterli olacak.

Tokat Valiliği koordinesinde ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü himayesinde hayata geçirilen "Müzik Tokat Projesi" kapsamında düzenlenen ödüllü müzik yarışmasında Yozgat’ı temsil eden Saliha Ebrar Ünal destek bekliyor.

KÜÇÜK KIZIMIZI

YALNIZ BIRAKMAYALIM

Tokat genelinde düzenlenen yarışmada Yozgat’ı futbolumuzun genç yıldız adaylarından biri olarak gösterilen ancak fazla şans bulamadığı için bir anda kendini hayat mücadelesinin içerisine atarak polislik mesleğini tercih eden Emre Ünal’ın kızı Saliha Ebrar temsil ediyor. 10 yaşında olmasına rağmen güzel sesi ve yorumuyla neredeyse hiç hazırlanmadığı yarışmada söylediği ‘Beyaz Giyme Toz Olur’ şarkısıyla kulakların tozunu silen, dinleyenleri mest eden Saliha, Yozgatlı hemşerilerinden alacağı destekle yarışmayı zirvede bitireceğine yürekten inanıyor. Bilgisayar, tablet, telefondan ancak bir kez beğeni yapılabilen yarışmada Saliha’ya destek vermek isteyenlerin, ‘Tokat Türkü Söylüyor Saliha Ebrar’ yazmaları ve pandemi nedeniyle Youtube üzerinden yayınlanan videoları izlemeleri gerekecek.

22 NİSAN’A KADAR

DESTEK VERİLEBİLECEK

Yarışma 7-12 yaş grubu, 13-17 yaş grubu ve 18 yaş üstü kategorilerinde yapılacak. 7-12 yaş grubu katılımcıların sonuçları 22 Nisan tarihinde, 13-17 yaş grubu ve 18 yaş üstü katılımcıların sonuçları ise 18 Mayıs tarihinde açıklanacak. Başvuruların başladığı yarışmada dereceye giren yarışmacıların dışında Eğitim Tokat TV Youtube kanalında yayınlanacak olan videoları ile 10 bin izlenmeye ulaşan ve 2 bin beğeniyi aşan yarışmacılar da sürpriz hediyeler almaya hak kazanacak. Yarışma, 22 Nisan-18 Mayıs tarihleri arasında sonuçlanacak.

Youtube üzerinden takip edecek okuyucularımızın bu linki tıklamaları gerekecek https://www.youtube.com/watch?v=KQat5OM4M5g

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor