Demirer Bakan mı olacak?

Okuduğunuz haber
YOZGAT'IN ADAYI SEDEF!

AK Parti adaylarına güveniyor

Anasayfa   /    Siyaset    /    Yozgat'ın adayı Sedef!

Yozgat'ın adayı Sedef!

Partilerin Merkez adayının bulunmaması ya da sıralamada beklenilen yerde olmamaları Ethem Sedef'e az da olsa bir avantaj sağlıyor.

SİYASET      10 Nisan 2023 - 18:21     0

Yozgat'ın adayı Sedef!

Milliyetçi Hareket Partisi’nin her kademesinde görev yapan, dik duruşu ile her zaman takdir toplayan, Yozgat’ın sorunlarını Meclis genel kuruluna taşımaktan geri durmayan  Ethem Sedef’in ikinci kez listenin ilk sırasına getirilmesi seçmenin üzerindeki yükü de arttırdı. Diğer Partilerin Merkez adayının bulunmaması ya da sıralamada beklenilen yerde olmamaları nedeniyle bir adım öne çıkan Ethem Sedef’in yeniden seçilmesi, hiç kuşkusuz seçim öncesinde yapılan hesapları da alt üst edecek.

Partilerin bazılarının aday belirlerken milliyetçi muhafazakar kesim üzerinden hesap yapmaya başlamasına rağmen stratejilerini milleti hesaba katmadan yapmış olmaları dikkatlerden kaçmadı.

SİZDEN BİRİ!

Aday listesindeki isimlerin büyük çoğunluğunun Yozgat içinden olmaması, genel olarak ikametlerinin il dışında olması, bazılarının da seçimden seçime meydana çıkması, özellikle MHP seçmeni üzerinde bırakılmak istenilen tepkiyi geri tepecek gibi bir görüntü ortaya çıkardı. MHP’nin tabanından gelen, her kademesinde görev yapan seçildiği ilk dönem Yozgat’ın sorunlarını çözmek için fazlasıyla gayret gösteren, Yozgat’la bağını hiç kopartmayan en önemlisi de kapısını kimseye kapatmayan, aranıldığı zaman kolaylıkla ulaşılan Ethem Sedef’in bu yönleri bazı isimlerin önüne geçmesine neden oldu. Özellikle İYİ Parti birinci sıra adayı Lütfullah Kayalar’ın ilerleyen yaşı, aynı zamanda seçimden seçime Yozgat’a geliyor olması, geçmişte çok ciddi hizmetlere imza atsa da kendisi için handikap olarak gösteriliyor.

GÖZLER SEÇMENDE

Vatandaşın her zaman derdiyle dertlenen, Yozgat’ın sorunlarıyla ilgilenen, çözüm üreten, iktidara Yozgat’ın beklentilerini her zaman ileten vekil eksikliğini hisseden ve bunu her platformda dile getiren seçmenin, beklentilerine ilk döneminde karşılık veren Ethem Sedef’i bir kez daha Meclis’e gönderecek oy’u vermesine kesin gözüyle bakılıyor. Yozgat’ın öz evladı olan ve Yozgat insanının her türlü hassasiyetini bilen bir vekilin Meclis’te kalacak olmasının avantajlarını kullanmak isteyenlerin oy verirken particiliği bir kenara bırakacağına inanılıyor. 
 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor