Yozgat'ın adayı Sedef!

Okuduğunuz haber
AK PARTİ ADAYLARINA GÜVENİYOR

Firariler yakalandı

Anasayfa   /    Siyaset    /    AK Parti adaylarına güveniyor

AK Parti adaylarına güveniyor

AK Parti’nin milletvekili aday listesinin açıklanmasının ardından ‘Merkez adayı yok, tanımıyoruz’ şeklinde yapılan eleştirilere cevap AK Parti Yozgat İl Başkan Yardımcısı /Tanıtım ve Medya Başkanı Suat Tinel'den geldi.

SİYASET      12 Nisan 2023 - 13:18     1

AK Parti adaylarına güveniyor

AK Parti Yozgat İl Başkan Yardımcısı /Tanıtım ve Medya Başkanı Suat Tinel, Milletvekilliği aday listesinde bulunan isimlere yöneltilen eleştirilere cevap verdi. Merkez adayı olmadığı, tanınmadıkları şeklindeki suni ve aynı cenah tarafından yapılan eleştirilere katılmadıklarını belirten Tinel, “Ülke ve Millet olarak çok önemli bir eşiğin önündeyiz AK Partiliyim diyen herkes AK Partinin listesine oy verir, Recep Tayyip Erdoğan sevdalısıyım diyen herkes Recep Tayyip Erdoğan’ın onayladığı listeye oy verir, mazeret aramaz” dedi.

AK Parti’nin milletvekili aday listesinin açıklanmasının ardından ‘Merkez adayı yok, tanımıyoruz’ şeklinde yapılan eleştirilere yönelik AK Parti Yozgat İl Başkan Yardımcısı /Tanıtım ve Medya Başkanı Suat Tinel bir açıklama yaptı.

SUNİ ELEŞTİRİLER YAPILIYOR

Milletvekili aday listesine giren isimlere başarılar dileyen, aday adayı olanlara partilerine değer kattıkları için teşekkür eden AK Parti Yozgat İl Başkan Yardımcısı /Tanıtım ve Medya Başkanı Suat Tinel, merkez adayı olmadığı ve adayların tanınmadığı şeklindeki suni ve hep aynı cenah tarafından yapıldığını iddia ettiği kesime cevap verirken, Merkez, ilçeler gibi bir ayırımı kabul etmediğini ifade etti.

AKGÜL ESNAFIN ABİSİ

Adal listesindeki isimlerden Abdülkadir Akgül’ün Yozgat'ın has ve öz evladı aynı zamanda TESKOMB Başkanı olduğunu hatırlatan Tinel, “Gurur duyacağımız ve her zaman esnaf olarak pozitif ayrımcılık gördüğümüz bir makam) 2 dönem Milletvekilliğimizi yapmış esnafın ağabeyi kötü gün dostu, elini memleketin üstünden hiç çekmemiş değerli bir büyüğümüzdür” dedi.

ŞAHAN SORGUN’UN

GÜLEN YÜZÜ

Ak Parti İkinci sıra adayı Süleyman Şahan’ın Sorgun’un evladı, genç, enerjik ve güyeryüzlü bir isim olduğunu belirten Tinel, açıklamasında şu görüşlere yer verdi: “Partimizin her kademesinde görev almış, makamı ne olursa olsun bugün de yarın da aynı kalacak olgun biri. İskender Minar Yerköy'ün evladı, Partimizin kurucu Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı, her zaman partimizin hizmetkarı oldu. sıralaması ne olursa olsun memleketimiz ve partimiz için gece gündüz çalıştı, Ankara'da Yozgatlı hemşerilerimizin ve Yozgat'tan giden misafirlerimizin ev sahibi oldu.

Yusuf Ibiş Şefaatli'nin hem evladı hem damadı, Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcımız kariyerinin başında, inşallah ilerleyen zamanlarda çok daha güzel makamlarda göreceğimiz başarılı genç bir siyasetçi.

BU İŞİN MERKEZİ İLÇESİ YOK

Demem o ki adaylarımızın hepsinin nüfus cüzdanında Yozgat yazıyor, gönlünde Yozgat yatıyor. Hiç biri eli çantalı aday değil, hiç biri seçim zamanı ortaya çıkmıyor ve hepsi kendi alanların da başarılı ve sevilen insanlar.

Bu işin Akdağmadeni, Sorgun'u,Yerköy’ü Merkezi yok. Yozgat bizim tüm ilçelerimiz bizim.

AK Partimizin ve kadrolarının tek derdi hizmet.

Son söz olarak Ülke ve Millet olarak çok önemli bir eşiğin önündeyiz AK Partiliyim diyen herkes AK Partinin listesine oy verir, Recep Tayyip Erdoğan sevdalısıyım diyen herkes Recep Tayyip Erdoğan’ın onayladığı listeye oy verir, mazeret aramaz.

Tekrar yapılacak seçimlerin Ülkemize, Milletimize ve Memleketimize hayırlı uğurlu olmasını dilerim.

Cumhur İttifakı olarak Büyük ve Güçlü Türkiye için “Durmak Yok Yola Devam” diyorum.”

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

Toplam 1 yorum yapılmış.

Salim Kaya
Yozgatta reise oy çıkacak AKp ye oy yok istediğiniz kadar savunun.belediyedede yok
1 Yıl önce

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor