Bakkallar Odası boş durmuyor

Okuduğunuz haber
YOZGAT'IN VEKİLİ OLACAĞIM!
Anasayfa   /    Güncel    /    Yozgat'ın vekili olacağım!

Yozgat'ın vekili olacağım!

Yozgat’ta kadın girişimciliğin öncü isimlerinden biri olan, gülen yüzü, yardımsever kişiliği ile toplumda kabul gören YOSİAD Yozgat Başkanı Gülşen İtik, Ak Parti’den milletvekilliği aday adaylık başvurusunu yaptı. STK Başkanları, bayanların büyük desteğini aldığı gözlenen ve sık sık lehinde tezahürat yapılan Gülşen İtik, Yozgat’ın sorunlarını çok iyi bildiğini belirterek, herkesin vekili olacağını ifade etti.

GÜNCEL      21 Mart 2023 - 18:44     0

Yozgat'ın vekili olacağım!

YOSİAD İl Temsilcisi Gülşen Kreş Sahibi Gülşen İtik, kadınların sesini Meclis’e taşımak için ilk adımını dün Ak Parti İl binasında attı.

İTİK ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Ak Parti il binasına oldukça kalabalık bir grupla gelen YOSİAD İl Temsilcisi Gülşen Kreş Sahibi Gülşen İtik’e ailesi, stk başkanları, parti teşkilat üyeleri, çalışanları, bayanlar, YOSİAD Yozgat Şubesi yöneticileri büyük destek verdi. Parti önünde alkışlarla açıklamanın yapılacağı koordinasyon merkezine çıkan İtik’e burada da oldukça büyük ilgi gösterildi. Uzun yıllardır eğitim sektöründe hizmet veren, sosyal, kültürel birçok faaliyette başrolü üstlenen, yardımsever kişiliği ile de toplumda oldukça tanınan bir sima olan Gülşen İtik, AK Parti İl Başkanı Yusuf Başer, İl Başkan Yardımcısı Suat Tinel’in de hazır bulunduğu toplantıda adaylığını resmen duyurdu.

YOZGAT’I DA İNSANLARINI DA

İYİ TANIYORUM

Yozgat’ta doğup Yozgat’ta büyüdüğünü, uzun yıllardır eğitim sektöründe hizmet verdiğini belirten Gülşen İtik, Yozgat’ı terk eden, Yozgat’a bir faydası olmayanlardan olmadığını söyledi. İş kadını olduğu için işadamı, esnaf, bir çiftçi kızı olduğu için çiftçinin, gençlerin, anne olduğu için de kadınların sorunlarını çok iyi bildiğine dikkat çeken İtik, bunlara çözüm üretecek bilgi ve birikime sahip olduğunu belirtti. Kendisinin tabanda karşılığı olmadığı şeklindeki söylemlere Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sk sık tekrarladığı "Sakın kader deme kaderin üstünde bir kader vardır... Ne yapsalar boş göklerden gelen bir karar vardır..." dizeleri ile karşılık veren Gülşen İtik,  “Yozgat’tan göç etmlş yıllar sonra gelerek adaylıkla yeniden yola başlamak için gelmedim. Ben Yozgat’tan hiç gitmedim. Bu şehrin eksikliklerini gören ve bire bir yaşayan biriyim. Memleketimizin daha da gelişmesi için nasıl bir yol izleyeceğimi bilen, memleketine hizmet eden, kadınlara istihdam sağlayan, Yozgat’ın evladıyım” dedi.

SEFER BİZDEN ZAFER ALLLAH’TAN

‘Biz kadınların Hz. Hatice gibi ticaret yapabileceğini, Hz. Ömer gibi adaletle vatanına hizmet edeceğini göstermek için, kadınların sesi olmak için buradayım’ diyen Gülşen İtik, konuşmasını “Sefer bizden, takdir Allah’tan” sözleri ile noktaladı. Gülşen İtik ayrıca çıktığı bu kutlu yolda kendisine destek olanlara da teşekkür etti.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor