Başer adaylığını duyurdu

Okuduğunuz haber
BAKKALLAR ODASI BOŞ DURMUYOR

Yozgat'ın vekili olacağım!

Anasayfa   /    Ekonomi    /    Bakkallar Odası boş durmuyor

Bakkallar Odası boş durmuyor

Bakkallar Odası Başkanı Mustafa Akdemir, üyelerinin sıkıntılarını gidermek, mali konularda rahatlamalarını sağlamak için iki önemli anlaşma imzaladı.

EKONOMİ      21 Mart 2023 - 17:44     0

Bakkallar Odası boş durmuyor

Bakkallar Odası Başkanlığına seçildikten sonra oda üyelerinin sıkıntılarına çözüm bulmak, aynı zamanda krediye rahat ulaşmaları için çeşitli bankalar ile görüşmeler yapan ve önceki gün İş Bankası ile anlaşma imzalayan Bakkallar Odası Başkanı Akdemir, bu kez de Erk Petrol’le anlaşarak akaryakıtı indirimli almalarının yolunu açtı.

Başkan Akdemir İş Bankası ile yapılan anlaşmayı ve akaryakıt indirimi ile ilgili gelişmeyi sosyal paylaşım sitesinden duyurdu. Akdemir şu açıklamaları yaptı:

“Değerli Üyelerimiz; Türkiye İş Bankası ile yapmış olduğumuz anlaşma gereği ilk kez İş Bankası ile çalışacak üyelerimize 50.000 TL için faizsiz ve 12 ay vadede kredi kullanım imkanı sağlanmıştır. Aynı zaamanda Erk Petrol petrol ofisi ile yaptığımız anlaşma ile odamız üyelerinin motorinde %6.5 benzinde %4 indirim imkanından yararlanmaları sağlanmıştır. Hayırlı olmasını temenni ediyorum.”  

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor