Köyüne butik otel kuracak

Okuduğunuz haber
YILIN 'EN'LERİNE ÖDÜL

Polis memuru kalbine yenildi

Anasayfa   /    Güncel    /    Yılın 'En'lerine ödül

Yılın 'En'lerine ödül

Yozgat AYÇ Okulları tarafından düzenlenen Yılın En'leri ödül töreni renkli görüntülere sahne oldu.

GÜNCEL      24 Aralik 2018 - 20:57     1

Yılın 'En'lerine ödül

AYÇ okulları tarafından düzenlenen ve geniş katılımla gerçekleştirilen oylamara belirlenen Yılın En’leri Ödül töreni Yozgat Belediyesi Büyük Sinema Salonu’nda yapıldı.Yozgat’ta eğitim alanında faaliyetini sürdüren AYÇ okulları, spordan sanata, iş dünyasından medya alanına kadar başarıyı yakalamış ve adından söz ettiren Yozgatlılar arasından yılın En’lerini seçti. Spordan sanata, iş dünyasından medya alanına kadar birçok kategoride düzenlenen yılın enleri ödül töreninde Yozgat Valisi Kadir Çakır, yılın takımı dalında ödüle hak kazanan Bozok Spor Hentbol Takımına ve Sevgi evleri Spor takımına ödüllerini verdi. Ayrıca AYÇ Okulları öğrencileri tarafından Vali Çakır’a Şükran Ödülü verildi.

Ödül törenine Vali Kadir Çakır, Cumhurbaşkanlığı Bilim, Teknoloji ve Yenilik Politikaları Kurulu Üyesi Osman Coşkun, Belediye Başkanı Dr. Kazım Arslan, Yozgat Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Salih Karacabey, İl Emniyet Müdürü Seçkin Çengeloğlu ve çok sayıda davetli katıldı.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

Toplam 1 yorum yapılmış.

Kys
eeee kimler ödül aldı?
5 Yıl önce

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor