Sedef esnafa çare arıyor!

Okuduğunuz haber
YEŞİLAY'DA GÖREV DEĞİŞİMİ

Şehir Merkezi'ne estetik

Anasayfa   /    Güncel    /    Yeşilay'da görev değişimi

Yeşilay'da görev değişimi

Yozgat Yeşilay Derneği başkanı Halil İbrahim Coşgun, görevi Alp Sinan Ertürk'e devretti.

GÜNCEL      29 Nisan 2021 - 17:12     0

Yeşilay'da görev değişimi

Yeşilay Şube Başkanlığı tarafından yapılan olağanüstü kongrede Halil İbrahim Coşkun' un aday olmaması ile şube başkanlığına Alp Sinan Ertürk getirildi. Yeşilay eski Şube Başkanı Halil İbrahim Coşkun yaptığı açıklamada;" 18.07.2014 yılında kurduğumuz Yeşilay Yozgat Şubesinde 7 yıl başkanlık yapmış ve bugün itibariyle sonlandırmış bulunmaktayım. 7 yıllık görevim süresinde birçok proje uyguladık. En önemli Projemiz TBM (Türkiye Bağımlılıkla Mücadele Eğitimi) Milli Eğitim Bakanlığı ile ortaklaşa yürüttüğümüz bir proje idi. 5 Koordinatör, 200 e yakın Rehber Öğretmenimizle anasınıfından, lise son sınıfa kadar tüm öğrencilerimize eğitim verdik. Bu projede yer alan İl Milli Eğitim müdürümüz, MEM personeli, Formatör Öğretmenlerimiz ve Uygulayıcı Rehber öğretmenlerimize şükranlarımı sunuyorum. Yeşilay Elçileri Projemizle 300 Esnafımız gezilmiş ve 110 esnafımız Yeşilay Elçisi yapılmıştır. 2019 yılında bu esnaflarımız 15 gün arayla 3 kez ziyaret edilmiştir. Etrafında bağımlı olan şahısların YEDAM' a yönlendirilmeleri sağlanmıştır. Yeşilay Elçisi tüm esnaflarımız teşekkür ediyorum. Akran Eğitimi Projesi ile 5000 civarında Üniversite öğrencimize bağımlılık eğitimi verilmiştir.

Benim Kulübüm Yeşilay Projesi ile 12 okulda 2000' e yakın ilk ve ortaokul öğrencilerimize Yeşilay tanıtılmıştır. 2020 yılında pandemi nedeniyle fazla bir faaliyet yapılamamıştır. 2020 yılına kadar haftada ortalama 2,5 gün faaliyet yapılmıştır. (Eğitim, stant, tanıtım, toplantı vs.) 7 Yıllık görev süresince yönetim ve denetim kurulunda yer alan ve bana destek olan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.

Görev süresince beni en çok memnun eden iki işten bir tanesi Şubemize bir yer kazandırmış olmamdır. İkincisi ise muhtemelen Bayram sonrası faaliyete başlayacak olan YEDAM (Yeşilay Danışmanlık Merkezi ) dir. Her türlü bağımlılığın tedavisi için açılan bu merkez İlimizin güzide konaklarından olan Karslıoğlu Konağında hizmet verecektir. Bu konağın YEDAM' a tahsisinde emeği olan Yozgat Valimiz Sayın Ziya Polat' a bir kez daha teşekkür ediyor ve şükranlarımı sunuyorum.

Görevi devralacak yeni başkanımız Alp Sinan Ertürk ve yönetimde yer alan kardeşlerime başarılar diliyorum. İhtiyaç olduğu zaman yanlarında olacağımı bilmelerini isterim. Tüm Yozgat' lı hemşerilerime selam ve saygılarımı sunar, hayırlı ramazanlar dilerim" ifadelerini kullandı.

Yeşilay yeni Şube Başkanı Alp Sinan Ertürk ise; " Yozgat Şube kurucumuz Sayın Halil İbrahim Coşkun hocama vermiş olduğu emek ve mesaisinden dolayı teşekkürlerimizi sunuyorum.

Yeni yönetim olarak bağımlılıkla mücadelede etkin rol üstelenerek Yeşilay temsil etmeye gayret göstereceğiz.

Amacımız yeni nesillere temiz bir toplumu miras bırakmak olacaktır. Bu vesile ile hem önceki dönem Başkanımıza hem de Yeni Yönetim Kurulu arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Tüm hemşerilerimizin Yaklaşan Mübarek Ramazan Bayramlarını en kalbi duygularımla kutluyorum" dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor