Yemenoğlu'dan Hentbole destek

Okuduğunuz haber
YENİ TEDBİRLER Mİ GELİYOR?

Rota Ağrı hedef 3 puan

Anasayfa   /    Sağlık    /    Yeni tedbirler mi geliyor?

Yeni tedbirler mi geliyor?

Koronavirüse karşı alınan önlemlere rağmen vaka sayılarındaki artış yeni tedbirlerin alınması gerçeğini gündeme getirdi. Bilim Kurulu'nun bugün yapacağı toplantıdan çıkacak sonuçlar merakla bekleniyor.

SAĞLIK      25 Kasim 2020 - 17:10     0

Yeni tedbirler mi geliyor?

Türkiye'nin koronavirüs salgınına karşı zamanında aldığı tedbirlerin sağladığı avantajlara rağmen son bir haftada hasta, ağır hasta ve hayatını kaybedenlerin sayısında artış yaşanması yeni tedbirleri de gündeme getirdi. Hafta sonlarında getirilen sokağa çıkma yasağının tüm haftaya yayılarak akşam saat 20.00’den sonra uygulanması başta olmak üzere birçok konu bugün yapılacak olan Bilim Kurulu toplantısında ele alınacak.

Son bir haftada alınan tedbirlere rağmen hasta ve ölüm sayısındaki artış, bazı illerde vakaların inanılmaz şekilde yükseliş göstermesi yeni tedbirlerin alınabileceği gerçeğini gündeme getirdi.

VAKALAR ARTIYOR

Son dakika... Yasaklar artacak mı? Sağlık Bakanlığı'nın paylaştığı verilere göre son bir haftada aktif hasta, ağır hasta ve hayatını kaybedenlerin sayısında artış yaşandığı gerçeği dikkatlerden kaçmadı. Vaka artışı nedeniyle salgının önüne geçmek için bir takım önlemler alınmasına rağmen yaşanılan artış,  bu tedbirlere ek olarak yeni kısıtlamaların gelip gelmeyeceği konusunu gündeme getirdi. Bilim Kurulu’nun bugün yapacağı toplantıda ek tedbirlerin gündeme gelebileceği öğrenildi.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor