Yeni tedbirler mi geliyor?

Okuduğunuz haber
ROTA AĞRI HEDEF 3 PUAN

Taraftarın sabrı kalmadı!

Anasayfa   /    Spor    /    Rota Ağrı hedef 3 puan

Rota Ağrı hedef 3 puan

Yozgatspor Ağrıspor ile yarın saat 13.00'te oynayacağı maça mutlak galibiyet parolası ile çıkacak. Beraberlik ya da yenilgi halinde çok önemli değişiklerin yaşanması muhtemel olacak.

SPOR      27 Kasim 2020 - 16:15     0

Rota Ağrı hedef 3 puan

Ligde zor günler yaşayan ve topladığı 7 puanla son sırada bulunan Yozgatspor, Ağrıspor ile yarın oynayacağı maç için Ağrı'ya ulaştı. Beraberliğe dahi tahammülü olmadığı için sahaya mutlak 3 puan parolası ile çıkacak ekibimiz eğer bunu başaramazsa muhtemel olarak önümüzdeki haftaya çok önemli gelişmeler yaşanması muhtemel olacak.

Yozgatspor’da tüm gözler Ağrıspor ile yarın oynanacak olan maça çevrildi. Son üç maçta sadece 2 pan alabilen ve ligdeki konumu her geçen gün zorlaşan Kırmızı Siyahlılar sahaya mutlak üç puan parolasıyla çıkacak.

TEK YOL GALİBİYET

Lige şampiyonluk parolası ile başlanmasına rağmen ne oynadığı futbolla, ne aldığı sonuçlarla bunu başarabileceğinin sinyallerini vermeyen, yaşanılan talihsizlikler de buna eklenince ligin sonuna demir atan Yozgatspor için artık tek çıkar yol olarak seri galibiyetler almak kaldı. Başlangıcı Ağrı’da yapmayı hedefleyen Kırmızı Siyahlılar, evinde maç vermeyen ancak genel olarak hep 1-0’lık galibiyetler alan rakibi karşısında defans güvenliğine öncelik verip, kontrataklarla gol arayacak.

DÖNÜŞÜ OLMAYAN YOL

Sezon başından itibaren Yönetime şampiyon olarak kadronun kurulmadığı gerekçesiyle yoğun eleştiriler yönelten ve geride kalan 10 hafta içerisinde ortaya çıkan tablo nedeniyle de haklılıkları ortaya çıkan taraftarın, istifa beklentileri, hiç kuşkusuz alınacak sonuca bağlı olacak. Eğer bu maçtan beklenilen sonuç çıkmazsa Yönetim geleceğe yönelik önemli adımlar atacak. Bunun içerisinde Yönetimde ve teknik kadroda değişiklik gibi alternatif çözümler de yer alacak.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor