İtfaiye erleri riske edilemez!

Okuduğunuz haber
TIP'A DA OMUZ VERDİ

İlahiyat'a ismi verilecek

Anasayfa   /    Sağlık    /    Tıp'a da omuz verdi

Tıp'a da omuz verdi

Bozok Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde kurulması planlanan diyaliz merkezine hayırsever iş insanı Bilal Şahin cihaz desteğinde bulundu.

SAĞLIK      12 Temmuz 2019 - 20:04     0

Tıp'a da omuz verdi

Bozok Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde kurulması planlanan diyaliz merkezine hayırsever iş insanı Bilal Şahin cihaz desteğinde bulundu. Tıp Fakültesi ve Araştırma Uygulama Hastanesi’nde diyaliz merkezinin olmadığını ve acilen kurulması gerektiğini belirten Rektör Prof. Dr. Ahmet Karadağ, “Hayırsever iş insanı Bilal Şahin, hastanemizde kurmayı planladığımız diyaliz merkezine başlangıç yaparak cihaz desteğinde bulundu.  Bu merkezi kendi imkânlarımız ile kurmamız imkânsızdı. Bilal beyin bu girişimi bize cesaret verdi. Biz de kendi imkânlarımız ile iki cihaz alımı yapacağız.  İnşallah en kısa sürede diyaliz merkezini kurarak halkımızın hizmetine sunarız. Bilal Bey’in bu katkısı ile hastanemizde kuracağımız diyaliz merkezi hem eğitim amaçlı hem de hasta tedavisinde kullanılacak. Bilal Şahin Bey’e önemli katkılarından dolayı üniversitemiz adına çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Hayırsever iş insanı Bilal Şahin de  “Ben yaptığım tüm yatırımları Allah razısı için yapıyorum.  Yozgat Bozok Üniversitemize İlahiyat Fakültesi ve uygulama camii yaptırarak bağışladım. İlahiyat Fakültesi isminin Bilal Şahin Fakültesi olarak değiştirilmesi yönünde üniversite senatosunun aldığı karardan dolayı başta Rektörümüz ve Üniversite Senato Üyelerine teşekkür ediyorum. Üniversite Hastanesi’ne diyaliz merkezi kurulması yönünde Rektör Bey’in bir talebi oldu. Ben de gerekli çalışmaları yaparak merkezin kurulması için cihaz alımını yaptım. Bu tür katkıları yapmak benim görevim.  Kurulacak diyaliz merkezi Yozgatımıza, üniversitemize ve halkımıza hayırlı olsun. İnşallah insanlar burada şifa bulur” diye konuştu.

Hayırsever iş adamı Bilal Şahin,  Rektör Prof. Dr. Ahmet Karadağ’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Rektör Prof. Dr. Ahmet Karadağ, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek iş adamı Bilal Şahin’e teşekkür etti.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor