KOP'TAN PROJELERE ONAY

Okuduğunuz haber
İTFAİYE ERLERİ RİSKE EDİLEMEZ!

Tıp'a da omuz verdi

Anasayfa   /    Siyaset    /    İtfaiye erleri riske edilemez!

İtfaiye erleri riske edilemez!

CHP Yozgat Milletvekili Ali Keven, Yozgat Belediyesinde çalışan kalifiye personellerin görev yerlerinin değiştirildiği öne sürerek, “İtfaiye erlerinin yerinin değiştirilmesi olası bir yangında büyük zararlara yol açar” dedi.

SİYASET      11 Temmuz 2019 - 17:49     0

İtfaiye erleri riske edilemez!

CHP Yozgat Milletvekili Ali Keven, Yozgat Belediyesinde çalışan kalifiye personellerin görev yerlerinin değiştirildiği öne sürerek, “İtfaiye erlerinin yerinin değiştirilmesi olası bir yangında büyük zararlara yol açar” dedi.

Mağduriyet yaşayan işçiler adına açıklama yapan Ali Keven, “Yozgat Belediyesi’nde seçimden sonra yaşanan mağduriyetleri daha önce de Yozgat kamuoyuyla paylaşmıştık. Son günlerde bazı işçilerin görev tanımlarının aksine çalıştıkları birimden alınıp alakasız birimlere görevlendirildiklerini öğrendim. Örneğin bir grup itfaiye eri 3 yıldır itfaiye biriminde çalışırken alelacele otoparka gönderilerek fiş kesmekle görevlendiriliyorlar. Yine bazı zabıta birimi çalışanı hayvan barınağında görevlendirilebiliyor. Bu şekilde nitelikli kalifiye personeli alıp alakasız yerlere görevlendirmek ne yazık ki çalışanlar üzerinde baskı kurmanın bir diğer yolu olmuştur. Deneyimli itfaiye çalışanlarını alakasız yerlerde görevlendirdiğinizde ilimizde oluşacak bir yangına kimler müdahale edecektir? Deneyimsiz liyakatsiz kişilere bu işleri yaptırırsanız olası bir yangında büyük maddi zararlar oluşacaktır. Bundan dolayı itfaiyede görev yapan deneyimli personel itfaiye görevini yapmaya devam etmelidir. Yine çalışan bazı itfaiye personeli kendilerinin de görev yerlerinin değiştirileceğini düşünerek büyük huzursuzluk yaşamaktadır. Belediye çalışanlarının ilgili sendikalarını göreve davet ediyorum. Lütfen üyelerinizin yaşadığı sorunlara sahip çıkın. Çalışma barışını bozacak bir uygulamaya müsamaha göstermeyin. Yozgat halkı bu hizmetlerin en iyisini almaya layıktır. Belediye yönetimini Yozgat halkına liyakatli deneyimli personellerle hizmet götürmeye davet ediyorum” dedi.

 

 

 

 

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor