Okuduğunuz haber
TEK DÜŞÜNCEMİZ LİG

Mustafa Arslan dualarla

Anasayfa   /    Spor    /    Tek düşüncemiz lig

Tek düşüncemiz lig

Yozgatspor Teknik Direktörü Feridun Dündar, takımın kampta yakaladığı ivmeyi lige yansıtmasının çok önemli olduğunu söyledi.

SPOR      11 Ocak 2023 - 18:23     0

Tek düşüncemiz lig

Yozgatspor Teknik Direktörü Feridun Dündar, tek düşüncelerinin lig olduğunu söyledi. Yozgat kampında takım olma yolunda eksikliklerini giderme çalışmalarının üzerinde durduklarını ve genel olarak iyi bir yol kat ettiklerini belirten Dündar, “Şampiyonluk iddiamız az da olsa var ama bunu yakalamak için tüm maçlarımızı kazanmak zorundayız. Oyuncularımıza kamp boyunca bunu anlatmaya ve sahada uygulattırmaya çalıştık” dedi.

Göreve geldikleri günle bugün arasında takımda her açıdan çok büyük değişikliklerin olduğunu belirten Dündar, “Çok zorlu bir dönemeçte görevi devraldık. İyi futbol oynuyoruz ama bunu bazı maçlarda sonuca yansıtamamış olmanın sıkıntılarını yaşadık. Şu an için durumumun çok iyi olduğunu söylemek mümkün görünmüyor ama 3 puanlı sistemde herşey mümkün. Ne yazık ki ligde kalmak için bir başka Yozgat takımı ile yarışıyoruz. Arada 9 puanlık bir fark var bizim hedefimiz öncelikle bunu kapatıp, yarışa ortak olmaktır. Zor ama imkansız değil. Bunun için ikinci yarıda çok dikkatli olmalıyız. İkinci yarı başlayana kalan eksikliklerimizi gidermeye yönelik çalışmalar üzerinde durarak lige her açıdan hazır bir şekilde girmek istiyoruz" dedi. 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor