Tek düşüncemiz lig

Okuduğunuz haber
MUSTAFA ARSLAN DUALARLA

Sağlıkçılar meydana indi

Anasayfa   /    Güncel    /    Mustafa Arslan dualarla

Mustafa Arslan dualarla

1959 Futbol Kulübü Başkanı Kazım Arslan'ın geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Mustafa Arslan son yolculuğuna dualarla uğurlandı.

GÜNCEL      12 Ocak 2023 - 14:46     0

Mustafa Arslan dualarla

Yozgat’ın tanınan ve sevilen simalarından, Mehmet Arslan’ın oğlu, Yozgatspor 1959 Futbol Kulübü Başkanı Kazım Arslan, Kadir Arslan, Muzaffer ve Necati Arslan’ın kardeşleri, Mustafa Arslan, geçirdiği kalp krizi sonucu 61 yaşında Hakk’ın rahmetine kavuştu.

Vefatı ile ailesini ve yakınlarını derin bir üzüntüye sevk eden Mustafa Arslan, Çapanoğlu Büyük Camide öğle namazına müteakiben kılınan cenaze namazı sonucu son yolculuğuna uğurlandı. Yozgat Valisi Ziya Polat, Belediye Başkanı Celal Köse, Ak Parti İl Başkanı Yusuf Başer, Deva Partisi İl Başkanı İsmail Yılmaz, siyasi parti il başkanları, STK başkanları, spor camiasının hazır bulunduğu cenaze namazında merhuma Haklarını helal eden cemaat defin işlemi sonrasında Arslan ailesine taziyelerini ilettiler.

Merhum Mustafa Arslan’a Allah’tan rahmet, 1959 Futbol Kulübü Başkanı Kazım Arslan başta olmak üzere ailesine ve yakınlarına başsağlığı dilerim.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor