Yozgatspor lige bileniyor

Okuduğunuz haber
TAŞLAR YERİNE OTURUYOR
Anasayfa   /    Spor    /    Taşlar yerine oturuyor

Taşlar yerine oturuyor

Yozgatspor Teknik Direktörü Nihat Tinel, ligin başlamasına kadar eksiklikleri tamamen ortadan kaldırmak için çalıştıklarını söyledi.

SPOR      02 Eylül 2020 - 16:20     0

Taşlar yerine oturuyor

Yozgatspor Teknik Direktörü Nihat Tinel, takım ruhunu hem saha içinde, hem de saha dışında oluşturmaya çalıştıklarını söyledi. Bunu başardıkları takdirde eksikliklerin kendiliğinden ortadan kalkacağına dikkat çeken Tinel, "Kampta bu yönde yapılan çalışmalar üzerinde yoğunlaşacağız. İyi bir kadromuz var ve yapılacak transferlerle güçlenecek takımın ligde ses getireceğine inanıyorum” dedi.
Çift kalede takımın durumunu bir kez daha yakından gören Teknik Direktör Nihat Tinel, iyi yolda olduklarını söyledi. 
HER OYUNCU HAZIR OLMALI
Kadrosundaki her oyuncunun sahaya çıkmaya hazır durumda olacağını belirten Tinel, "Biz bir takımız ve kadromuzda alternatifli isimler var. Henüz program net değil ama olursa hazırlık maçlarında da hepsine şans vermeye çalışacağız. Amacımız bütün oyuncularımızın lige tam manasıyla hazır olmasını sağlamak. Bu şekilde olduğu zaman kulübeden gelen oyuncuların da skoru değiştirmeye katkıları olacağına inanıyorum" dedi.
EKSİKLER KAPANIR
Ligin başlamasına uzun olmamakla birlikte kendilerine yetecek kadar sürenin olduğunu hatırlatan Tinel, “Gerçekten çok iyi bir takım olmaya başladık. Taşlar yerine oturuyor ama henüz tam anlamıyla hazır olduğumuzu söylemek mümkün değil. 2 ya da 3 oyuncu daha transfer etmeyi düşünüyoruz. Bazı bölgelerde eksikliklerimiz var ama bu konuda da çok aceleci değiliz. Şu an için kadroda oynayacak 8-9 ismi belirledik ama gerçek manada lige hazır olabildik diyebilmemiz için bu sayısı 13’e çıkartmalıyız” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor