Fikstür çekildi

Okuduğunuz haber
YOZGATSPOR LİGE BİLENİYOR

Taşlar yerine oturuyor

Anasayfa   /    Spor    /    Yozgatspor lige bileniyor

Yozgatspor lige bileniyor

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Yozgatspor, stadyumdaki ilk çift kale maçta sahaya yansıtılacak oyun planı üzerinde durdu.

SPOR      02 Eylül 2020 - 15:55     0

Yozgatspor lige bileniyor

Yeni sezona şampiyonluk parolası ile girmeye hazırlanan Yozgatspor dün Şehir Stadyumu’nda taraftarıyla buluştu. İlk kez tesislerin dışında hazırlıklarını sürdüren ve fizik kondisyon, teknik taktik ve dar alanda çift kale maçla eksikliklerini gidermeye çalışan oyuncuların oldukça iyi durumda oldukları gözlendi. Henüz ligin başlamasına çok süre olmasına rağmen gelinen bu nokta yöneticilerin de taraftarın da yüzünü güldürdü. 
Yozgatspor yeni sezon hazırlıkları kapsamında dün üç etap halinde bir çalışma yaptı. 
STADYUMDA ÇALIŞTILAR
İlk dönem kampını Yozgat’ta sürdüren ve artık iyiden iyiye tempo yükselten Kırmızı Siyahlılar ısınma hareketlerinin ardından fizik kondisyon ağırlıklı bir çalışma yaptı. Teknik taktik ağırlıklı varyasyonlar üzerinde duran, dar alanda kısa pas yaparak uzun lig maratonu öncesinde eksikliklerini gidermeye çalışan oyuncuları az sayıdaki taraftarın yanı sıra yöneticiler de yalnız bırakmadı. 
KIRAN KIRANA MAÇ
Kadroda yer bulabilmek için varlarını yoklarını ortaya koyan oyuncuların yarım sahadaki çift kale maçı ise tam anlamıyla kıran kırana geçti. Teknik Direktör Nihat Tinel’in sık sık araya girerek neler yapılmasını gerektiği çift kalede yeni transferler oynadıkları futbolla alkışı hak ettiler. Teknik adamların eksiklikleri yakından görebilmek için sürekli oyunun içinde kaldığı idmanın ardından yenileme çalışması yapıldı. 
BOL BOL SU ALDILAR
Hava sıcaklıklarının 36 dereceleri gördüğü Yozgat’ta teknik adamlar oyuncuların sıvı kaybı yaşamaması konusuna da büyük önem veriyor. Bu manada dün idman boyunca en az 4 kez ara verilerek oyuncuların su ihtiyaçlarını karşılaması sağlandı.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor