Yozgatspor amatöre yürüyor!

Okuduğunuz haber
ŞUBAT'TA BAHAR HAVASI

Çekerek'e Avrupa standartlarında parkur!

Anasayfa   /    Güncel    /    Şubat'ta bahar havası

Şubat'ta bahar havası

Şubat ayında kar kış bekleyen vatandaşlar güzel havanın tadını parklarda bahçelerde geçirmeye başladı

GÜNCEL      04 Subat 2021 - 15:08     0

Şubat'ta bahar havası

Şubat ayının ortalarında kar, kış soğuk bekleyen Yozgat halkı son günlerde yaşanılan güzel havaların şaşkınlığını yaşıyor. Tedbiri elden bırakmayan ancak bahardan kalma günlerin de tadını çıkarmayı ihmal etmeyen vatandaşın adresi parklar oldu. Çocuklar parkları doldururken gençler de cadde ve sokaklar da gezerek güzel günün tadını doyasıya çıkarmayı ihmal etmedi.

Kar, kış deyince akla ilk gelen şehirlerden biri olan Yozgat’ta eski kışları tarihe gömen görüntüler yaşanmaya başladı.

YAZDAN KALMA GÜNLER YAŞANIYOR

Yozgat Cumhuriyet Meydanı'nda ve yeni Parkta toplanan vatandaşlar, güneşin tadını çıkarıyor. Özellikle emekli vatandaşlar vakitlerini Cumhuriyet Meydanı'nda arkadaşlarıyla sohbet ederek değerlendiriyor. Pandemiye rağmen çocuklarını alarak parklara akın eden ailelerin sayısı da gözlerden kaçmadı. Günlerce evde kalmak zorunda kalan çocuklarını parklara götüren anne ve babalar Şubat ayında böyle bir havanın şaşkınlığını yaşamalarına rağmen güzel günün tadını doyasıya çıkardılar.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor