Mehmetçiğe feda olsun!

Okuduğunuz haber
YOZGATSPOR AMATÖRE YÜRÜYOR!

Şubat'ta bahar havası

Anasayfa   /    Spor    /    Yozgatspor amatöre yürüyor!

Yozgatspor amatöre yürüyor!

Yozgatspor deplasmanda oynadığı ve öne geçtiği maçta Yomraspor'a 2-1 yenilerek ligde kalma umutlarını biraz daha azalttı.

SPOR      04 Subat 2021 - 14:53     0

Yozgatspor amatöre yürüyor!

Ligde kalmak için artık final maçları oynayan ve seri galibiyetlere ihtiyacı olan Yozgatspor, 1-0 öne geçtiği maçta Yomraspor’a mağlup olmaktan kurtulamadı. 90 dakika boyunca beklentilerin altında bir futbol oynayan ve pozisyon üretmekte zorlanan ekibimiz aldığı bu yenilgiyle amatör lige bir adım daha yaklaştı.

Yozgatspor ikinci yarının ikinci maçında da istediği sonucu alamadı. Sahasında Tepecik Belediyespor’a 2-0 yenilerek kötü bir başlangıç yapan ve artık telafisi olmayan haftalara merhaba diyen ekibimiz, Yomraspor’a 2-1 yenilerek taraftarını bir kez daha kahretti.

Kadrosuna çok kaliteli isimler katması elzem iken tercihini çok şans bulamayan isimlerden yana kullanan bu nedenle de henüz ligde kalma adına umut ışıkları saçmayan Yozgatspor, mutlak galibiyet parolası ile çıktığı Yomraspor karşısında beklentilerin altında bir futbol sergiledi. İlk yarısı golsüz sona eren maçın 61’inci dakikasında Akın’ın attığı golle öne geçen ekibimiz üstülüğünü koruyamadı. Tepecik maçında kişisel hatalarının faturasını ödeyen Kırmızı Siyahlılar bu maçta da aynı hataları tekrarlayınca 76’ıncı dakikada Osman Yıldırım, 85’inci dakikada Samet Aydın’ın attığı gollere mani olamadı. Sahadan 2-1 yenilerek 12 puanda haftayı tamamlayan ve amatör lige bir adım daha yaklaşan Yozgatspor’un tek tesellisi rakiplerinin hiçbirinin galip gelememesi oldu.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor