Sağlık-Sen'den çifte kutlama

Okuduğunuz haber
SMMMO'DAN ÖRNEK BİRLİKTELİK

Sahte bilete dikkat

Anasayfa   /    Güncel    /    SMMMO'dan örnek birliktelik

SMMMO'dan örnek birliktelik

Ramazan ayının manevi atmosferini Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası üyeleri geleneksel iftar yemeğinde bir kez daha teneffüs etme şansı buldular.

GÜNCEL      14 Mayis 2019 - 17:25     0

SMMMO'dan örnek birliktelik

Ramazan ayının manevi atmosferini Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası üyeleri geleneksel iftar yemeğinde bir kez daha teneffüs etme şansı buldular. Yoğun iş temposundan uzaklaşan, bir araya gelerek sorunlarını da konuşma imkanı bulan SMMMO üyelerinin aileleri de bu güzel ortamın tadını çıkardı.

Grandser Otelde düzenlenen iftar yemeğine; Yozgat SMMMO Başkanı Ahmet Bulut, Başkan Yardımcısı Ferhan Akçinloğlu, ve Tuncer Doğan, Genel Sekreter Harun Evcimen, TÜRMOB Disiplin Kurulu Üyesi ve SMMMO Onursal Başkanı Mehmet Doğan, Yozgat ve ilçelerinde faaliyetini sürdüren mali müşavirler katıldı.

Meslektaşları ile bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren  SMMMO Başkanı Ahmet Bulut, “Bizler muhasebe ailesi olarak kocaman bir aileyiz. Biz bize olalım diye bu iftar programına hiçbir protokol ve misafir davet etmedik. Mesleğimizin sorunlarını biliyor ve bu sorunları her platformda dile getiriyoruz. Getirmeye de devam edeceğiz. Mesleğimiz sürekli yenilenmeyi zorunlu kılıyor. Her gün yeni bir kanunun yeni tebliğ çıkıyor. Bu nedenle her fırsatta sizlere mesleki eğitim programları sunduk ve sunmaya devam edeceğiz. Bu vesile ile bu güzel iftar programında soframızı paylaşmaktan dolayı mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor