SMMMO'dan örnek birliktelik

Okuduğunuz haber
SAHTE BİLETE DİKKAT

Atam izindeyiz

Anasayfa   /    Ekonomi    /    Sahte bilete dikkat

Sahte bilete dikkat

Bayrama uzun bir süre olmasına rağmen otobüslerde yer kalmadı, ek seferler düzenlenecek olması sahte bilet konusunu da gündeme getirdi.

EKONOMİ      18 Mayis 2019 - 16:46     0

Sahte bilete dikkat

Bayram tatilinin uzun olması bayramı ailelerinin ve yakınlarının yanında geçirmek isteyenleri daha şimdiden bilet telaşına düşürdü. Ülke genelinde 10 milyon insanın tatil öncesi yola düşecek olması, taşıma sektöründeki hareketliliği zirveye çıkardı. Hemen hemen ulaşım araçlarında doluluk oranları yüzde yüzü geçerken, Yozgat’ta hizmet veren taşıma firmaları da yaşanması muhtemel sıkışıklığı önlemek üzere daha önceki yıllarda olduğu gibi ek seferler düzenlemeyi planlıyor.

Ramazan Bayramı’nı birçok kişi ailesinin ya da yakınlarının yanında geçirmek için yollara düşecek.

BOŞ YER KALMADI

Bayrama henüz 10 gün gibi bir süre olmasına rağmen hemen hemen hiçbir firmanın otobüslerinde yer kalmadı. İstanbul, Ankara ve Kayseri gibi illere bayrama bir gün kala ya da aynı gün gitmenin imkansız olduğu Yozgat’ta özellikle öğrencilerin il dışına çıkacak olması, sektördeki şirketlere rahat bir nefes aldırdı. Ülke genelinde de hava, kara ve denizyolunda hizmet veren tüm taşıma araçlarındaki yoğunluk yüzde yüzler seviyesini tamamen doldurdu.

MASRAF BOL AMA

Yozgat’ta ikamet edenlerin büyük bölümü bayramın ilk üç gününden sonra yapamadığı tatil için planlar kurmaya başladı. Genel olarak 5 ila 8 bin arasında insanın il dışına çıkacak olması, yine yakın illerden de Yozgat'a gelenlerin sayılarının çokluğu nedeniyle yaşanması muhtemel sıkıntılar ek seferlerle çözülmeye çalışılacak. İl Emniyet Müdürlüğü yolcuların bayram dolayısıyla herhangi bir şekilde rahatsız edilmemeleri bakımından otogar ve şehir içi otobüs duraklarında gerekli güvenlik önlemleri Bayram boyunca uygulayacak.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor