Belediye üretimin yanında

Okuduğunuz haber
ŞEREFLİ AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

Tarımın kalbi Yozgat'ta atacak

Anasayfa   /    Güncel    /    Şerefli ailesinin mutlu günü

Şerefli ailesinin mutlu günü

Memur-Sen İl Temsilcisi ve Eğitim Bir-Sen Yozgat Şube Başkanı Kenan Şerefli’nin oğlu Alperen Şerefli, muhteşem bir düğün töreni sonrası dünya evine girdi.

GÜNCEL      23 Agustos 2021 - 18:11     0

Şerefli ailesinin mutlu günü

Memur-Sen İl Temsilcisi ve Eğitim Bir-Sen Yozgat Şube Başkanı Kenan Şerefli’nin oğlu Alperen Şerefli, muhteşem bir düğün töreni sonrası dünya evine girdi. Melek ve Nazım Güneşdoğmuş’un kızı Demet Güneşdoğmuş ile hayatını birleştiren Alperen’in ve her iki ailenin mutluluğunu Anayasa Komisyonu Başkanı Bekir Bozdağ da paylaştı.

Kenan ve Seher Şerefli çiftinin oğulları Alperen Şerefli, Nazım ve Melek Güneşdoğmuş’un kızı Demet Güneşdoğmuş ile dün akşam Yimpaş AVM’de yapılan muhteşem bir düğün törene sonrasında mutluluğun kapısını araladılar.

MUHTEŞEM BİR TÖREN

Cumartesi akşamı Yimpaş AVM Düğün Salonu’nda dost ve akrabalardan müteşekkil yaklaşık bin kişilik seçkin bir davetli topluluğunu ağırlayan Şerefli ve Güneşdoğmuş Aileleri harikulade bir tablo oluşturdu. Nazım ve Melek Güneşdoğmuş’un kızı Demet Güneşdoğmuş ile hayatını birleştiren Kenan ve Seher Şerefli çiftinin oğulları Alperen’in heyecanını aile yakınları, kalabalık bir davetli topluluğunun yanı sıra gelin ve damadın arkadaşları da paylaştı. Anayasa Komisyonu Başkanı Bekir Bozdağ, Ak Parti İl Başkanı Yusuf Başer, İl Genel Meclisi Başkanı İskender Nazlı, Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı başta olmak üzere, sendika başkanları, kamu kurum kuruluş müdürleri, davetliler Şerefli ve Güneşdoğmuş  ailelerinin mutluluğuna ortak oldular.

Birbirinden güzel müzikler eşliğinde oyunlar oynayan gençler düğüne renk katarken, her iki aile büyükleri de misafirlerin tamamı ile yakından ilgilenmeyi ihmal etmedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor