Şerefli ailesinin mutlu günü

Okuduğunuz haber
TARIMIN KALBİ YOZGAT'TA ATACAK

Sürmeligaz sevindirdi

Anasayfa   /    Ekonomi    /    Tarımın kalbi Yozgat'ta atacak

Tarımın kalbi Yozgat'ta atacak

Ticaret ve Sanayi Odası’nın (TSO) katkılarıyla, KOBİ Fuarcılık tarafından düzenlenen, 11. Tarım Gıda ve Hayvancılık Fuarı için geri sayım başladı. Yozgat ekonomisine önemli katkı sağlayan birçok firma ve markanın boy göstereceği Yozgat Tarım Gıda ve Hayvancılık Fuarı’nda önemli bir ticari hacmin oluşması bekleniyor.

EKONOMİ      23 Agustos 2021 - 18:35     0

Tarımın kalbi Yozgat'ta atacak

Ticaret ve Sanayi Odası’nın (TSO) katkılarıyla, KOBİ Fuarcılık tarafından düzenlenen, 11. Tarım Gıda ve Hayvancılık Fuarı için geri sayım başladı. Yozgat ekonomisine önemli katkı sağlayan ve 89 firma ve 624 markanın katılacağı Yozgat Tarım Gıda ve Hayvancılık Fuarı’nda önemli bir ticari hacmin oluşması bekleniyor.

Türkiye’nin önemli tarım ve hayvancılık bölgeleri arasında bulunan Yozgat’ta 3 gün sürecek Tarım Gıda ve Hayvancılık Fuarı 26-29 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

GERİ SAYIM BAŞLADI

KOBİ Fuarcılık tarafından organize edilen ve Yozgat Valiliği, Yozgat Belediyesi ve Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası tarafından desteklenen 9. Yozgat Tarım Gıda ve Hayvancılık Fuarı’nın açılışı saat 11.00’de yapılacak. Yozgat ekonomisine önemli katkı sağlayan birçok firma ve markanın katılacağı 11. Yozgat Tarım Gıda ve Hayvancılık Fuarı’nda önemli bir ticari hacmin oluşması bekleniyor.

Yozgat’ın tarım sektörünün tanıtımı açısından büyük önem taşıyan ve fuar sektöründe Türkiye’de büyük prestij sahibi olan 11. Yozgat Tarım Gıda ve Hayvancılık Fuarı’nda tarım makinaları ön plana çıkacak.  Tarım ve hayvancılık üzerine alet ve ekipmanların ağırlıklı olarak sergileneceği fuarda teknolojik donanımlara sahip traktörler yer alacak.

BÖLGESEL OLMA YOLUNDA İLERLİYOR

KOBİ Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Tokat, Türkiye genelinde fuar için tanıtım çalışması yaptıklarını ve tarım sektörünü davet ettiklerini söyledi.  Fuarın bölgesel olma yolunda ilerlediğini açıklayan Tokat, günümüzde üretilen mal veya hizmetleri tanıtmanın en etkili yollarından birisinin fuar organizasyonları olduğunu belirterek, ülkemizle ticaret yapmak isteyen ülkelerden gelen binlerce ziyaretçinin yanı sıra halkımızın da yoğun ilgisiyle açılan fuarlar sayesinde, birçok firma ürünlerini doğrudan hedef kitlesine ulaştırabilmekte olduğunu aktardı.

ZİYARETÇİ REKORU BEKLENİYOR

Gıda, Tarım ve Hayvancılık fuarını çiftçi paydaşları ile ortak düzenlediklerini belirten Tokat, “Ticaret ve Sanayi Odası, Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği, Ziraat Odaları, Ticaret Borsası gibi çiftçi paydaşları ile ortaklaşa düzenliyoruz. Onlar üç gün boyunca üyelerini fuara getirip, fuarı görme imkanı sunuyorlar. Fuarımızın geçmişe göre çok daha fazla ilgi göreceğini ve ziyaretçi rekoru kıracağını düşünüyoruz” şeklinde konuştu.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor