AYDEF projeleri ile geldi

Okuduğunuz haber
SEL FELAKETİ MECLİS'TE

Evlilik Fuarı açıldı

Anasayfa   /    Güncel    /    Sel felaketi Meclis'te

Sel felaketi Meclis'te

MHP Yozgat Miletvekili Ethem Sedef, Yozgat'ın köylerinde yaşanılan sel felaketini Meclis genel kuruluna taşıdı.

GÜNCEL      23 Haziran 2021 - 14:28     0

Sel felaketi Meclis'te

Son günlerde etkili olan sağanak yağışın bazı köylerde neden olduğu sel fekaletini MHP Yozgat Milletvekili İbrahim Ethem Sedef, Türkiye Büyük Millet Meclisi gündemine taşıdı. Yoğun yağış nedeniyle köylerdeki ekili alanların büyük ölçüde zarar gördüğünü belirten ve yaraların sarılmasını isteyen Sedef,  Genel Kurulda yaptığı konuşmada şu görüşlere yer verdi: "Yozgat’ta dün öğleden sonra Merkez’e bağlı Gülyayla, Bişek, Baltasarılar, Kırım ve Türkmensarılar köylerimizde yoğun yağış neticesinde sel afeti gerçekleşmiştir. Daha sonra akşam saatlerinde ise Kırım, Evci, Alemdar ve Topaç köylerinde sel, Karacalar ve Türkmensarılar köylerinde ise ikinci kez yoğun yağış ve dolu neticesinde ekili alanların yüzde yüze yakını ve yerleşim yerleri, alt yapılarıyla birlikte zarar görmüştür. Çok şükür can kaybımız olmadı.
Hemşerilerimiz bölgenin acil bir şekilde afet kapsamına alınması ve yaralarının devletimizin gücüyle sarılmasını beklemektedir.
Evleri ve arazileri zarar gören tüm Yozgatlı hemşerilerime geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.
Genel kurulu saygıyla selamlıyorum."

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor