Sel felaketi Meclis'te

Okuduğunuz haber
EVLİLİK FUARI AÇILDI

Yozgat sevdalıları

Anasayfa   /    Ekonomi    /    Evlilik Fuarı açıldı

Evlilik Fuarı açıldı

Yozgat’ta ilk kez Yozgat Belediyesi, Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası’nın katkılarıyla KOBİ Fuarcılık tarafından Yozgat Evlilik Hazırlıkları Mobilya Yapı Fuarı düzenlenen törenle açıldı.

EKONOMİ      23 Haziran 2021 - 14:38     0

Evlilik Fuarı açıldı

Yozgat’ta ilk kez Yozgat Belediyesi, Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası’nın katkılarıyla KOBİ Fuarcılık tarafından Yozgat Evlilik Hazırlıkları Mobilya Yapı Fuarı düzenlenen törenle açıldı.
Yozgat Kent Park Fuar alanında düzenlenen fuara Yozgat Valisi Ziya Polat, Belediye Başkanı Celal Köse, Ak Parti Yozgat İl Başkan Yusuf Başer, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı İlknur Ünal, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Yaşar Taşdemir, Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sinan Çelik,Cumhriyet Halk Partisi Yozgat İl Başkanı Abdullah Yaşar çok sayıda davetliler katıldı.
İlk olarak Açılış konuşması yapan Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sinan Çelik, açılan fuarın Yozgat’ımıza hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulundu.
Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse ise, Yozgat Belediyesi olarak bu tür organisazyonların her zaman destekçisi olacağını belirterek fuarın hayırlı uğurlu olmasını diledi. 
Yozgat Valisi Ziya Polat ise fuara katılan firmalara bereketli kazançlar evleneceklere de mutluluklar diledi.
Yozgat Kent Park Fuar Alanı, Sürmeli Festivali ve Tarım Fuarı’nın ardından bir büyük organizasyona daha ev sahipliği yapacak.
Bu yıl Yozgat’ta ilk kez KOBİ Fuarcılık tarafından 23-26 Haziran tarihlerinde düzenlenen Yozgat Evlilik Hazırlıkları Mobilya Yapı Fuarı’nda, düğün, çeyiz, gelinlik, damatlık, mobilya başta olmak üzere, ev tekstili, beyaz eşya, züccaciye, ayakkabı, çanta, davetiye, düğün salonları ve yapı dekorasyon gibi evlilik sırasında çiftler, ihtiyaçları olan herşeyi bulma imkanına sahip olacak.
Yozgat’ta bu yıl ilk kez gerçekleştirilecek olan Yozgat Evlilik Hazırlıkları Mobilya Yapı Fuarı açılışı yapıldı. 23-26 Haziran tarihleri arasında Yozgat Kent Park’ta kapılarını açan Fuar, evlilik hazırlığı yapan genç çiftlere her konuda fikir sunacak.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor